Lovosice školka

26.11.12 12:35

Lovosice školka

Maminky, máme před sebou zápis do MŠ v Lovosicích. Jaká je prosím asi nejlepší a kde je největší možnost, že nás přijmou (prosinec 2010 - před námi dětí dosti)
Já mám trvalé bydliště v Lovo a přítel v LTM. Můžeme zkusit tam i tam? Můžu podat pouze jednu přihlášku v rámci Ústeckého kraje nebo města? Děkji za info. Martina s Davídkem:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7876
26.11.12 13:32

Ahoj tak ze skolkama tu mame problem uz dva roky :( Maly je rocnik 2008 a jeste nas nikde nevzali ani v okoli (Čížkovice, Třebenice, atd…) :( Snad od Září už nás vezmou:)Záleží na tvém trvalém bydlišti. A myslím že těch přihlášek můžeš dát víc ale nevím :nevim: Dětí mají všude v okolí moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.12 16:02

Ja prave slysela, ze muze byt jen jedna prihlaska. a ty mas trvaly v lovo.tak to je mazec:-(kdy to byva ty prihlasky-konec unora? to sou teda vyhlidky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenka23
26.11.12 17:38

Já myslím, že příští rok půjde do školy víc dětí, tak i školky se uvolní.. Já mám malýho narozenýho únor 2010 a to už nás určo vezmou… obecně všechny děti narozené do prosince berou… i ted to tak bylo.. Řekla bych, že nejvíc dětí bere Terezínská, tam ted choděj i děti narozené červen 2010..

• Citovat
  • Upravit
7876
27.11.12 14:16
@Macík2010 píše:
Ja prave slysela, ze muze byt jen jedna prihlaska. a ty mas trvaly v lovo.tak to je mazec:-(kdy to byva ty prihlasky-konec unora? to sou teda vyhlidky…

No přihlášky mam pocit že jsem loni dávala únor-duben :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin