Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, máme před sebou zápis do MŠ v Lovosicích. Jaká je prosím asi nejlepší a kde je největší možnost, že nás přijmou (prosinec 2010 - před námi dětí dosti)
Já mám trvalé bydliště v Lovo a přítel v LTM. Můžeme zkusit tam i tam? Můžu podat pouze jednu přihlášku v rámci Ústeckého kraje nebo města? Děkji za info. Martina s Davídkem:-) ![]()
Ahoj tak ze skolkama tu mame problem uz dva roky
Maly je rocnik 2008 a jeste nas nikde nevzali ani v okoli (Čížkovice, Třebenice, atd…)
Snad od Září už nás vezmou:)Záleží na tvém trvalém bydlišti. A myslím že těch přihlášek můžeš dát víc ale nevím
Dětí mají všude v okolí moc ![]()
Ja prave slysela, ze muze byt jen jedna prihlaska. a ty mas trvaly v lovo.tak to je mazec:-(kdy to byva ty prihlasky-konec unora? to sou teda vyhlidky…
Já myslím, že příští rok půjde do školy víc dětí, tak i školky se uvolní.. Já mám malýho narozenýho únor 2010 a to už nás určo vezmou… obecně všechny děti narozené do prosince berou… i ted to tak bylo.. Řekla bych, že nejvíc dětí bere Terezínská, tam ted choděj i děti narozené červen 2010..
@Macík2010 píše:
Ja prave slysela, ze muze byt jen jedna prihlaska. a ty mas trvaly v lovo.tak to je mazec:-(kdy to byva ty prihlasky-konec unora? to sou teda vyhlidky…
No přihlášky mam pocit že jsem loni dávala únor-duben ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.