Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak to chodí v Lázních Luhačovice v domě Miramonti? Měla bych s sebou dvě děti předškolního věku, tzn. je např. druhý turnus na snídani nebo snídají všichni ve stejnou dobu i se školáky? + po procedurách je nějaký organizovaný program pro děti nebo nějaké akce, organizované lázněmi pro děti?
Na konci února jedeme do Miramonti byla jste tam? jake to tam je a nemate fork pokoje a
Muze na pokoji přespat otec? nemohla byste
Mi napsat co a jak prosim?
Nevite nekdo, jak to tam chodi, co vzit sebou apd.,diky za rady. Jedeme uz ted 25.1.
J @Miluska116 je jedu ve stejný termín a už po druhé, co vás zajima? maji pracku, suor personál, pokoj krásný, mám o fotky z loňska????
V kolik se vstava, zkratka nejaky ten rezim, co vsechno vzit za obleceni, abych mela nejakou predstavu, mesic je hrozne dlouha doba ![]()
Snídaně byla tusim okolo půl 8,pak procedury dle individuálního programu a ve i berte střídmě, je tam oracka a susicka, takže vyberete a určitě vám budou jezdit i návštěvy;-)já si beru třeba i kavovar;-)))a hracky, herna nic moc vybavena
Jee, tak to je fajn, jedeme uplne stejne, mala ma 4,tak to si budou rozumet ![]()
Dobry vecer alena55555,jste v Miramonti? Celkem fofry, tolij info a vy to mate dvakrat.
Ano, jsme;-)třetí patro, či vy, napište mi kdyžtak v SZ
edit admin - odstraněn email