Lymfatické masáže při kojení?

7887
2.5.10 22:26

Lymfaticke masáže

Ahoj holky, moje kamaradka se mne ptala, jestli může po 6tinedělí na lymfatické masáže, že prý je to užasné na hubnutí. No a navíc plně kojí. Ja si nejsem jistá, ale myslím si, že když kojíš tak se tyto masáže nedoporučují. Co Vy na to? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
3.5.10 04:13

Ahoj. Ja nevidim jediny duvod, proc by nemohla. Moje tchyne je maserka, dela i lymfu. Rikala, ze spoustu holek uz „pomohla“ zhubnout dost kilo (ma to vyplavovat vodu z tela). Me ji delala nekolikrat, bohuzel ale ani deko dole. Nejak to na me nepusobi. :zed: Ale muze urcite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
3.5.10 07:29

Taky by mě to zajímalo. Kamarádka na to chodí i v těhotenství, tak proč by to při kojení vadilo? Já se právě taky chystám chodit až porodím. Jsem strašně nateklá a potřebuju schodit hooodně kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.5.10 07:51

já chodila po porodu na klasické masáže k fyzioterapeutce a ta mi doporučovala lymfatické masáže, ale až přestanu kojit. Nevím proč, ale doporučovala. Možná se ztrátou vody v těle aby se neztratilo i mlíko :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.5.10 08:42

ahoj Panusko, prave toto říkala maserka mojí kamaradce, pry se při lymfatických masážích vylučují škodliviny a ty prý jdou do mléka. Nevím co je na tom pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.5.10 08:44

ahojky alicezulice, tak koukam, že co člověk tak to jiny nazor.Tak nevim co ji poradit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
3.5.10 08:58

Já to schválně zkonzultuji zítra s gynekoložkou a zavolám i té masérce ať řeknou oni. Teda doufám že na to nezapomenu, ta těhu demence je čím dál horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.5.10 16:32

super, tak pak dej vedet, jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.5.10 16:33
janik73 píše:
ahoj Panusko, prave toto říkala maserka mojí kamaradce, pry se při lymfatických masážích vylučují škodliviny a ty prý jdou do mléka. Nevím co je na tom pravda.

Tohle jsem se taky dozvěděla, když jsem se šla objednat. A to kojím už jen fakt málo. Prý mám počkat až po úplném odstavení :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
14.4.11 20:43

Můžu na čokoládovou při kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.4.11 22:50
jani09 píše:

ja myslim, ze krome lymfaticke ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.4.11 21:16
janik73 píše:
jani09 píše:
ja myslim, ze krome lymfaticke ano…

Ségre prý někdo říkal,že asi ne ale určitě to neví.My chceme jít obě a obě kojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková