Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, moje kamaradka se mne ptala, jestli může po 6tinedělí na lymfatické masáže, že prý je to užasné na hubnutí. No a navíc plně kojí. Ja si nejsem jistá, ale myslím si, že když kojíš tak se tyto masáže nedoporučují. Co Vy na to? ![]()
Ahoj. Ja nevidim jediny duvod, proc by nemohla. Moje tchyne je maserka, dela i lymfu. Rikala, ze spoustu holek uz „pomohla“ zhubnout dost kilo (ma to vyplavovat vodu z tela). Me ji delala nekolikrat, bohuzel ale ani deko dole. Nejak to na me nepusobi.
Ale muze urcite!
Taky by mě to zajímalo. Kamarádka na to chodí i v těhotenství, tak proč by to při kojení vadilo? Já se právě taky chystám chodit až porodím. Jsem strašně nateklá a potřebuju schodit hooodně kg ![]()
já chodila po porodu na klasické masáže k fyzioterapeutce a ta mi doporučovala lymfatické masáže, ale až přestanu kojit. Nevím proč, ale doporučovala. Možná se ztrátou vody v těle aby se neztratilo i mlíko
![]()
ahoj Panusko, prave toto říkala maserka mojí kamaradce, pry se při lymfatických masážích vylučují škodliviny a ty prý jdou do mléka. Nevím co je na tom pravda.
ahojky alicezulice, tak koukam, že co člověk tak to jiny nazor.Tak nevim co ji poradit:-)
Já to schválně zkonzultuji zítra s gynekoložkou a zavolám i té masérce ať řeknou oni. Teda doufám že na to nezapomenu, ta těhu demence je čím dál horší ![]()
janik73 píše:
ahoj Panusko, prave toto říkala maserka mojí kamaradce, pry se při lymfatických masážích vylučují škodliviny a ty prý jdou do mléka. Nevím co je na tom pravda.
Tohle jsem se taky dozvěděla, když jsem se šla objednat. A to kojím už jen fakt málo. Prý mám počkat až po úplném odstavení
.
jani09 píše:
Můžu na čokoládovou při kojení?
ja myslim, ze krome lymfaticke ano…
janik73 píše:jani09 píše:ja myslim, ze krome lymfaticke ano…
Můžu na čokoládovou při kojení?
Ségre prý někdo říkal,že asi ne ale určitě to neví.My chceme jít obě a obě kojíme.