Aqua aerobik - hubne se?

486
24.4.10 10:15

Aqua aerobik - hubne se?

Ahoj holky, začala jsem chodit na aqua aerobik. Je to fakt záhul, tělo si pořádně mákne. Myslíte, že stačí chodit 1× týdně, aby se tělo do prázdnin aspoň trošku vytvarovalo? Chodila bych i 2× týdně, protože mě tenhle sport hrozně baví, ale je to dost finančně náročné (100Kč/h), na to, že jsem na MD :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
24.4.10 10:28

Nevím, jestli se hubne, to asi záleží i na jiných opatřeních, nicméně tvaruje krásně!! Cvičila jsem aqua jeden rok jedenkrát týdně a bylo to opravdu znát… A je to super druh pohybu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.4.10 10:34
JJ, to mi povídej, zamilovala jsem se do něj hned :srdce:
KPKristy píše:
Nevím, jestli se hubne, to asi záleží i na jiných opatřeních, nicméně tvaruje krásně!! Cvičila jsem aqua jeden rok jedenkrát týdně a bylo to opravdu znát… A je to super druh pohybu!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.4.10 11:22
Anomiska píše:
JJ, to mi povídej, zamilovala jsem se do něj hned :srdce:
KPKristy píše:

napodobne, navic ten luxus ze se clovek pri cviceni nepoti, i kdyz maka a to ze pak nemusi travit nezbytne nutnou dobu v satne s ostatnima zpoceninama :poblion: pac jsou vsechny damy po cviceni nesmrdi…
satny ve fitku a dychani ciziho potu je moje nocni mura, proto z duse nesnasim aerobni formy cviceni na suchu…

• Citovat
  • Upravit
2081
24.4.10 11:22

Ano, ja jsem si tim krasne vytvarovala telo a bylo to pro me mnohem zabavnejsi nez normalni aerobik. A taky to pusobi dobre na zeny, ktere se stydi, pri aqua nejsou videt, jsou po prsa ve vode, takze jestli mas kde (coz ja uz bohuzel nemam) tak doporucuji stoprocentne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
24.4.10 12:12

taky přidám svuj názor:-) při aqua se nehubne, svaly se nedokážou dostatečně zahřát, voda v bazénu by musela být teplá. ale to nemění nic na tom že je to opravdu záhul a postava se opravdu tvaruje. sama jsem ho cvičila nějaký ten pátek, ale můj atopický ekzém mě donutil přejít z chlorovaný vody na spinning který opravdu doporučuji na hubnutí a s kombinací s aqua uplne super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
24.4.10 12:51

ziznko, musim potvrdit, ze za 5 mesicu jezdeni 2krat tydne na spinningu mam postavu malem lepsi nez pred tehotenstvim (ac na kila mám stále víc) a take nevim, co je celulitida :-) Je to moje nova vasen a premyslim, ze budu jezdit trikrat tydne :huban:

a rozhodne neni treba se bat namakanych stehen ci lytek, to byste musely neco zobat :-) a mit obrovskou zatez, ale pokud se jede svihove s mensi zatezi…zatim jsem nepoznala (a ze jsem toho vyzkousela hodne) nic lepsiho. Ale to je OT, cele se to ma tykat aqua :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková