Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, začala jsem chodit na aqua aerobik. Je to fakt záhul, tělo si pořádně mákne. Myslíte, že stačí chodit 1× týdně, aby se tělo do prázdnin aspoň trošku vytvarovalo? Chodila bych i 2× týdně, protože mě tenhle sport hrozně baví, ale je to dost finančně náročné (100Kč/h), na to, že jsem na MD ![]()
Nevím, jestli se hubne, to asi záleží i na jiných opatřeních, nicméně tvaruje krásně!! Cvičila jsem aqua jeden rok jedenkrát týdně a bylo to opravdu znát… A je to super druh pohybu!
KPKristy píše:
Nevím, jestli se hubne, to asi záleží i na jiných opatřeních, nicméně tvaruje krásně!! Cvičila jsem aqua jeden rok jedenkrát týdně a bylo to opravdu znát… A je to super druh pohybu!
Anomiska píše:
JJ, to mi povídej, zamilovala jsem se do něj hned
KPKristy píše:
napodobne, navic ten luxus ze se clovek pri cviceni nepoti, i kdyz maka a to ze pak nemusi travit nezbytne nutnou dobu v satne s ostatnima zpoceninama
pac jsou vsechny damy po cviceni nesmrdi…
satny ve fitku a dychani ciziho potu je moje nocni mura, proto z duse nesnasim aerobni formy cviceni na suchu…
Ano, ja jsem si tim krasne vytvarovala telo a bylo to pro me mnohem zabavnejsi nez normalni aerobik. A taky to pusobi dobre na zeny, ktere se stydi, pri aqua nejsou videt, jsou po prsa ve vode, takze jestli mas kde (coz ja uz bohuzel nemam) tak doporucuji stoprocentne.
taky přidám svuj názor:-) při aqua se nehubne, svaly se nedokážou dostatečně zahřát, voda v bazénu by musela být teplá. ale to nemění nic na tom že je to opravdu záhul a postava se opravdu tvaruje. sama jsem ho cvičila nějaký ten pátek, ale můj atopický ekzém mě donutil přejít z chlorovaný vody na spinning který opravdu doporučuji na hubnutí a s kombinací s aqua uplne super
ziznko, musim potvrdit, ze za 5 mesicu jezdeni 2krat tydne na spinningu mam postavu malem lepsi nez pred tehotenstvim (ac na kila mám stále víc) a take nevim, co je celulitida
Je to moje nova vasen a premyslim, ze budu jezdit trikrat tydne ![]()
a rozhodne neni treba se bat namakanych stehen ci lytek, to byste musely neco zobat
a mit obrovskou zatez, ale pokud se jede svihove s mensi zatezi…zatim jsem nepoznala (a ze jsem toho vyzkousela hodne) nic lepsiho. Ale to je OT, cele se to ma tykat aqua ![]()