Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.mam otazku. podle kalkulacky bych mela byt v 7tt.ale podle ultrazvuku jsem ve 4tt.to znamena ze bych otehotnela 2 dny pred vynechanou ms.je to mozne? dr se to nezda. jestli se spis plod spatne nevyviji.nez abych otehotnela v tak „nemozny termin“ a ja ted neak nevim na cem su ![]()
Tak mohla být posunutá ovulace, to se stává i u jinak pravidelných cyklů. Takže - teoreticky to možné je, zda i prakticky, ukáže další ultrazvuk dělaný s odstupem.
Pokud jsi měla hned po vynechání MS pozitivní test, tak jsi těžko otěhotněla dva dny před ní. Jinak by to možné bylo, kdyby byla posunutá ovulace.
@andrejka401 píše:
@karkarka asi 10 dni po vynechani ms
@andrejka401 píše:
@karkarka asi 10 dni po vynechani ms
Ciklus mam 28 dni
@andrejka401 v tom případě se ti posunula ovulace a vše je v pořádku.
@andrejka401 píše:
Ahoj.mam otazku. podle kalkulacky bych mela byt v 7tt.ale podle ultrazvuku jsem ve 4tt.to znamena ze bych otehotnela 2 dny pred vynechanou ms.je to mozne? dr se to nezda. jestli se spis plod spatne nevyviji.nez abych otehotnela v tak „nemozny termin“ a ja ted neak nevim na cem su
Mám tři děti, u všech tří jsem měla dva termíny porodu, ten podle ultrazvuku byl vždy o dva týdny později než ten podle termínu poslední menstruace.
Všechny tři jsem navíc dost dlouho přenášela, takže jsem rodila až skoro měsíc po prvním termínu.
Takže ano, možné to je. Zda se miminko dobře vyvíjí uvidíš na příští kontrole. Držím palce.
@andrejka401 Ahoj prožívám to samé.
Jsem uzlíček nervů. Mám být 6+3 ale na utz jen váček že buď špatné nebo mladší ale tomu se mi nechce věřit. HCG mám jen 800 což prý není málo ani hodně ale na mladší tehu. Zítra znovu odběr, hrozně se bojím i když vím že s tím nic neudělám
@Lluucckkaa26 taky mam byt dnes 7+0.a dr tikal ze to vyvhazi na 4tt. pouze vacek 8mm.tak vubec nevim co od toho cekat.hcg pred tydnem 300.dnes neco prez 700.coz je pry dobre..a ted musim jeste cekat 2 tydny na ultrazvuk..do te doby me z toho hrabne ![]()
@andrejka401 to bych snad nevydržela ale aspoň tě nezenou na revizi. Fakt ti řekli že HCG dobrý? Mělo by se zvyšovat dvojnásobně on den a ty to máš za týden.
Ale od včera ležím v diskuzích a jsi jediný člověk který to má stejný
Byly tam maminy co měli prázdný váček ale HCG vysoké
@andrejka401 jasně můžeš otěhotnět kdykoliv záleží kdy máš ovu..vis kdy si měla ovu nebo kdy poprvé pozitivní test? Mohla si mít první test pozitivní nejdříve 8dni po ovu nějakého dusika takhle by si to mohla trochu odpocitat
Ano je to možné. Otěhotněla jsem den před Ms, vím to jistě. Jediný sex bez ochrany. Cyklus jinak pravidelný 28 dní. I dle utz sedělo stáří plodu.