Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jina já měla být 7tt a byla jen začátek 5tt a mám zdravé dítě
@Akinom fakt a kdy byl pozitivní test?
Já měla ovu 17.9 sex 16. A další nechráněný byl 28.9 kdy jsem ale spinila od 26.ale test byl slabě pozitivní právě už 2.10. což by bylo hodně brzo
@andrejka401 píše:
taky mam byt dnes 7+0.a dr tikal ze to vyvhazi na 4tt. pouze vacek 8mm.tak vubec nevim co od toho cekat.hcg pred tydnem 300.dnes neco prez 700.coz je pry dobre..a ted musim jeste cekat 2 tydny na ultrazvuk..do te doby me z toho hrabne
Takže za týden hCH stouplo z 300 na 700? pak to dobré není.
@andrejka401 nespletl ses? HCG má stoupat obden a má být dvojnasobek
@Lluucckkaa26 me se to taky neak nezda.ale kdyz mi rekli ze je to dobre…tedy bylo to je prez telefon, tak snad sem cislo dobre slysela..
@andrejka401 píše:
@Lluucckkaa26 taky mam byt dnes 7+0.a dr tikal ze to vyvhazi na 4tt. pouze vacek 8mm.tak vubec nevim co od toho cekat.hcg pred tydnem 300.dnes neco prez 700.coz je pry dobre..a ted musim jeste cekat 2 tydny na ultrazvuk..do te doby me z toho hrabne
Počkej, to si nepsala. Jestli za týden hcg stouplo jen o tak málo, tak to není dobré. Kolik dní bylo mezi těmi dvěma odběry?
@karkarka taky mi přijde divné že jí řekli že je to dobré. Je to hodně málo. Já jdu dnes na krev a do tří hodin nepřežiju. hrozně se bojím.
@Lluucckkaa26 no právě. To měla napsat hned. Jestli byl mezi těmi odbery fakt týden, tak je to špatně.
@karkarka bylo to presne tyden.ale dr rikal ze pokud to bude nad 500,tak je to v poradku..
@karkarka ne byla urcite 300.taky se mw to vubec nezda..ale kdyz rekl ze je to tak dobre.. ![]()
No je to Fakt záhada asi nemůže být vše podle tabulek ale stejně tvoje i moje hodnota mi přijde dost malá.
Kamarádka má známou gynekoložku a řekla že hodnota 800 není hodně ani málo ale důležitá dynamika. Že dnes by měl být ten hormon aspoň nad 1000 nebo 1200 tak jsem zvědavá. Teď sedím a čekám na krev a do odpoledne asi umřu
@Lluucckkaa26 co ja bych dala za to, vedet za par hodin ma cem su…jinak drzim palce