Lze otěhotnět při HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
4.3.11 10:14

Taky mas kamosku ktera otehotnela pres HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
4.3.11 10:18

pokud bereš HA pravidělně a neužíváš k tomu žádné jiné léky tak bys otěhotnět neměla. před nedávnem bylo v televizi -myslím ve víkednu že když žena užívá HA a k tomu antibiotika tak účinost HA se velmi snižuje a to i ještě týden po dobrání antibiotik, takže tam je pak to riziko otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.11 10:33

Hodně faktoru snižuje trochu učinnost, otěhotnět mužeš i když pravidelně zobeš. A myslím, že mimčo by bylo v pořádku, protože těch případů je hodně a o žádném postiení jsem ještě neslyšela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.3.11 10:40

Lze. Mám tak Kristýnku. :D ;)

A to jsme brala poctivě a neměla žádní ATB nebo jiné léky tohle ovlivňující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.3.11 10:45
Markit.Hl píše:
Lze. Mám tak Kristýnku. :D ;)A to jsme brala poctivě a neměla žádní ATB nebo jiné léky tohle ovlivňující.

Já taky :mavam: !!! Ale s „I“!!! KRISTINA :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.11 10:51
Háta_x píše:
Lze v pohodě. Otěhotněla jsem tak poprvé a měla jsem ještě pak 2× MS.

A jak dlouho jsi brala HA když jsi při nich otěhotněl?

• Citovat
  • Upravit
1477
4.3.11 10:55

Ahojky, já mám taky práškový díťátko, zobkala jsem ji do 6tt. Máme problémy se srdíčkem ale jestli za to může HA to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
4.3.11 12:01

tak ja taky mam doma antikoncepcni mimi :-) antiko jsem brala od 16 a ve 23 selhala ale jsem rada, nemenila bych :-) ja brala vsechny prasky do 6tydne (mam astma takze prasku bylo dost) Mudra me poslala na testy na genetiku, ale spis jen pro jistotu, mame malinkou selistku na srdicku, nebo jsme meli, ted doktorka rikala ze uz ji tam neslysi :palec: ale jestli to je z prasku, to nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.3.11 12:14

Jestli myslíš před otěhotněním, tak cca 3 roky.

Anonymní píše:
Háta_x píše:
Lze v pohodě. Otěhotněla jsem tak poprvé a měla jsem ještě pak 2× MS.
A jak dlouho jsi brala HA když jsi při nich otěhotněl?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.3.11 12:40
ww píše:
Markit.Hl píše:
Lze. Mám tak Kristýnku. :D ;)A to jsme brala poctivě a neměla žádní ATB nebo jiné léky tohle ovlivňující.
Já taky :mavam: !!! Ale s „I“!!! KRISTINA :srdce:

Kdybych tenkrát věděla a pátrala,ž e to jde i s „i“ tak by tak byla. Teď v létě sice měnila příjmení, ale na tohle si nikdo nevzpomněl :d a netřeba řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
llabbelo
18.11.13 14:01

Lze otěhotnět přes prášky? Beru HA lyndinete. Menstruaci mám pravidelnou a minulou ms jsem měla takovou jen 4 dny špinění a pak se teprve na 2 dny spustila. Celou dobu od ms mám příznaky těhu, bolí mě prsa, cítím jak když se v bříšku něco přesouvá, bolí mě břicho… dneska mám dostat ms, zatim nic. dělala jsem si test ale byl negativní tak nevim :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1