Lze setřít a vysát v jednom? aneb plovoučkový wash and go

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
26.1.06 10:50

Julisko nechapu, proc se urazis :?: Jasne, ze se da pouzit i ten mop, o kterym pises, ale jak sama rikas, musi se pred tim vyluxovat… A tomu se tady tak nejak snazime vyhnout :wink: Kdybych te chtela tak nastvat, asi bych si k tomu vybrala jiny smajliky :wink:
Ja taky radsi plovoucku vyluxuju, do vytirani se zrovna nehrnu, ale sakra by to chtelo… Tak asi vyzkousim ten levnejsi mop, pokud teda plati, ze cim drazsi, tim dyl se musi macet :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
26.1.06 11:19

Asha- neurazim se,sem v pohode, :wink:
Juliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.06 11:26

To je fajn, ja to zle nemyslela :wink: Jenom mne prepadlo po tvy rade tak trochu zoufalstvi, po psech uklizim pres 25 let 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
29.1.06 11:02

Hm asi co clovek, to nazor. Tiez som bola z doporucovaneho mopu od Julisky nadsena, ale nadsenie ma velmi skoro preslo. :-( mop vobec nepochyta rozny bordel s podlahy takze ja po jeho pouziti este chodim s hubkou a zberam to. A to umyvame pravidelne a psy nemame :-( akurat chlapteho tatku, ktory vyda za 2 bernardinov :D . Mne na tomto mope este hodne vadi, ze na jeho vyzmykanie treba pouzit znacnu silu :-( Aspon teda ja sa pri zmykani narobim. :( .
Ja ked som mala tento mop novy, tak som ho kupila aj sestre aj mame, ze aky je super, ale teraz uz s nim spokojna nie som, pretoze pred nim vysavat treba. Co sa mozno este da v byte, ale skuste to robit v dome :( . Vcera som cely den len vysavala a umyvala podlahu :-(
Kazdopadne mozno uz mam staru tu hubku, Juliska, ako casto to menis? uz som to aj v pracke oprala a moc to nepomohlo :-( okrem toho to zmykanie neodstrani ten bordel s toho, takze ja to este po chvilke aj prepieram.
Neviem mozno som detailista, ale ked uz umyvam, tak to chcem mat dokladne.
Ja som co sa tyka podlah nebola spokojna ani s drahym raipathom, ked som muzovi oznamila, ze chcem kupovat dalsi, tu doporucovany mop, tak ma skoro zabil :-( takze fakt neviem, ci do toho ist.
Je tu niekto, kto ho uz kupil a skusil? Myslim teraz v tej akcii v Carefoure

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.1.06 22:27

Ahoj Gothic,
ja viem,ze vysavanie zabera cas(nechcem sa ta dotknut),ale mna by ani nenapadlo nevysavat a hned vytierat,asi ani ja by som nebola schopna vytriet podlahu uplne do cista,keby som pred tym nepovysavala.

A hubka sa samozrejme az tak nespini,ked sa najprv povysava.Ja hubku raz za cas preperiem v rukach.

Ja mam tiez rada cistotu,musim povedat,ze na plavajucich podlahach je ten prach a spina viditelna este viac,nez na koberci,takze ja si rada povysavam a mam cisto a dobry pocit a vytieram len asi raz za tyzden.

Juliska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.1.06 22:39

Juliska jasne, aj ja to tak robim, ale v dome je to teda fakt fuska :-( Ja som taky detailista, ze ked uz to robim, tak zberam kazdu spinku :-( No ale je fakt, ze vascinou len vysavam a vytieram tiez tak raz za tyzden.
No ale keby bolo nieco co by to vysavanie eliminovalo, tak by to bolo fajn nie? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.2.06 11:05

Nazdárek kašpárek

tak mám ten zázrak doma… doufám že vydrží co nejvíc… protože jak se ždímá tak to tu houbu nějak moc natahuje a doufám že se neutrhne - i když mám náhradní.....

A závěr… jsem naprosto NADŠENÁ.o) je to přesně to co jsem chtěla..... ne že bych ted už vůbec nemusela vysávat… to ne… ale vysávání se tímto zredukuje na tak max 1× za týden… prostě v sobotu jsme koupili a vysáli a zkusili tím vytřít… no rychle jsme zase šáhli po provázkovém mopu, protože na vytření už vysáté plochy je tento mop nehorázně pomalý a vzhledem k tomu, že stírám jen jedním směrem - tedy tahem k sobě (když jedu k sobě a od sebe tak příliš tlačím a houba pouští moc vody - a to plovoučky neechcou) tak to vyšlo dýl než tím provázkovým..

a přišla neděle - pohoda, přišlo pondělí — to už bylo na pováženou a v úterý jsem ho čapla běhěm 2 minut mi nasál vodu a šla jsem na to… celý by – 100 m čtverečních - jsem měla setřenovysátej za 5 minut, pokud netlačíte tak je to vůči plovoučkám super, protože to jen jenmě navlhčí a hlavně to sebere vždycky všechen bordel…

prostě mám to jako zábavu - M jde spát a já během chvilky vytřu.. dnes už jsem to zmákla taky a nevěřily byste co zase bordýlku tu bylo… jo a navíc jsem tak líná že ani nevytahuju kýbl… prostě mop namočím v umyvadle nebo dřezu a když je už obordýlkovaný tak ho tam spláchnu a jedu dál…

Takže já jsem moc spokojená protože mi to prostě strašně moc zredukovalo vysávání…

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
1.2.06 11:19

Maka tak to je super!!! Myslis, ze to este v tom carefoure maju? :wink:
Pochopila som to spravne, ze ked je vysate, tak sa s tym dobre nestiera? A naopak ked je bordilek, tak to ide samo?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.2.06 11:23

ahojky

Gothic… když je vysáté tak to tím trvá zbytečně dlouho a v podstatě to už nemá žádný efekt

když není vysáté je to super:o)

no u nás v Brně v carefouru to už neměli, ale v OBI to je standartní sortiment, který když není v akci stojí 119,–- a za tu cenu jsme ho kupovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.06 12:16

Ahoj,
ja jsem asi nejak uplne mimo - asi jsem nejaka starostrukturni :lol: :lol: ,
ale ja vezmu koste, zametu (jakoze na lopatku, a sup s tim do kose), pak vezmu kybl, na to koste hodim hadr, a vytru. A je to :) .

Ja vubec zadnej mop nemam (teda kdysi davno jsem mela - na linoleum v kuchyni, ale crcela z nej voda a vubec mi nevyhovoval, drzel se v nem ten bordel atd atd) a ani tu plovoucku neluxuju - proste ji zametam.
Zametam, kdyz vidim, ze je co zametat (drobky, prach v rozich) , a vytru o vikendu.
To jsem asi nejak mimo coo ? :o
Lenoska

• Citovat
  • Upravit
2927
1.2.06 12:42

Ahojky, taky máme plovoucí podlahu a po právázkovým mopu (ze kterýho jsem šílela, jak pouštěl vodu a zachytával bordýlek, který pak nešel dolů-hlavně moje vlasy) jsem si pořídila ten levný mop s modrým tvrdým čímsi, co se namáčí a jsem max.spokojena..namočit to stačí na 2-5 minut a to je fakt chvilka, před mytím ještě vysávám a jde to fajn i potom, hlavně nezůstávají šmouhy a není to moc mokré..dokonce i manžel začal vytírat a chválí si to :wink:
Tolik moje zkušenost..pa pa a úklidu zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.2.06 12:50

prosím jak se přesně ten mop jmenuje- to mluvíte o tom Magic mopu a kupuje se tedy v Carefouru- jéé že bych konečně vyzrála na plovoučku-hihihi:-)

Jo a ještě jeden dotaz, do chodby na dlažbu chodíme v botech- hmmm a teď nanosíme spoustu písku, jak pískujou chodníky, aby se neklouzaly:-( je to vhodné i na tento píseček- všude to křupe a to každý den stírám:-(

Tak zatím papa HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.2.06 12:57

ahoj

mluvíme o tom magic mopu - odkaz máte na str 1.

Píseček vezme ale ne dočista dočista… takže když je písku moc tak to smetnu a pak až mopnu.

ad někdo kdo prvně zametá a pak vytírá, já místo zametání luxovala ale i zametat se dá, ale prostě to sjíždíš nadvakrát, takže toto ti v podstatě na sebe nalepí bordel a ještě to setře… no nic vyzkoušejte třeba budete spokojené jak já… stojí to stovku, takže nijak závratná investice:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.2.06 15:26

Holky tak já už mám doma taky magic mop, kupovala jsem ho v Hypernově za 99,– a jsem taky nadmíru spokojená. Prach a smítka pochytá dokonale a hlavně je to super na ty mé všudypřítomné vlasy. Plovoučku to nechá jen mírně vlhkou, takže ideální. Na písek to teda fakt není, to je lepší ho nejdřív vysát a pak setřít, taktéž i zaschlou špínu z bot na dlažbě, ale jinak úplně super. Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.2.06 16:35

baby diki za rady v nedelu idem do Brna, tak to niekde skuknem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie