Má cenu pořizovat si nový byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
3.7.15 14:31

Nový je nový, starý vždycky zůstane starým i když v novém kabátě.
Pokud mas dostatek financí na nový byt, tak jdi do nového.
Pokud ti nevadi, přijmout cizí vkus jdi do nového po někom nebo si starý predelej podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.15 14:32
@Bábrdl píše:
Většinou tam není kuchyň a vestavěné skříně.

Sestra měli v ceně nového bytu kuchyň, podle svého výběru do 150tis.
Asi jak který developer nastaví nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.7.15 14:33
@Kelsey píše:
Sestra měli v ceně nového bytu kuchyň, podle svého výběru do 150tis.
Asi jak který developer nastaví nabídku.

Možné to je, většinou jako bonus. Ale běžné nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.15 14:39

Garazove stani a sklep maji taky, byt od skansky, okoli Phy. Ale jestli za to doplaceli netusim, ale libi se mi to, kdyz k nim jedeme, ze maji auto schovane.
Jedine co se mi nelibi, ze my mame v cene jejich noveho bytu novy barak a nestavili jsme svepomoci, za byt mi to prijde silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.7.15 15:31

To chce hledat, my taky meli v cene garazove stani a sklep a komoru (mimo byt).

Jinak souhlasim, zrovna to SVJ je velmi dulezite. U nas novostavba, hned pri prvnim svolani SVJ (kdy bylo prodano jeste minimum bytu) byl zvoleny sileny vybor (my jsme jeste ani byt nevlastnili), novy vybor nekomunikoval, odmital svolat nove shromazdeni. To se povedlo skoro az po roce. Takze rok se tu neresili reklamace, nefunkcni spravce (ktereho vybral jeste developer), smlouvy byly domluvene naprosto nevyhodne.. No silene to bylo. Stalo to cele SVJ hodne penez.

Ja bych treba vybirala dum o malem mnozstvi clenu. My jsme velky dum (dva domy v jednom) a jen svolat shromazdeni je velmi slozite, tuplem aby bylo usnasenischopne.

• Citovat
  • Upravit
32028
3.7.15 17:59
@Brontik píše:
Kromě kuchyně se často dokupuje zvlášť sklep a garážové stání… A to bývá často v řádech stovek tisíc… (to jen, kdyby ti cena přišla moc lákavá). Obojí (sklep i gar. st) budeš potřebovat, tím, že si je nepřikoupíš, tak rozhodně neušetříš, i když si teď můžeš myslet, že to opotřebovat nebudeš.

U spousty bytů už tohle bývá zahrnuto v té ceně :think: ale je pravda, že je dobré si i tohle zjistit, jak to přesně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.7.15 18:01
@Kelsey píše:
Garazove stani a sklep maji taky, byt od skansky, okoli Phy. Ale jestli za to doplaceli netusim, ale libi se mi to, kdyz k nim jedeme, ze maji auto schovane.
Jedine co se mi nelibi, ze my mame v cene jejich noveho bytu novy barak a nestavili jsme svepomoci, za byt mi to prijde silene.

Jo, máš pravdu, že SKANSKA to měla jako akci snad i několikrát v různých objektech, ti mají svoje jedno nebo dvě kuchyňská studia, a můžeš si i vybrat u koho, dostaneš od nich šek na nějakou částku a dál už je to na tobě, jestli si budeš doplácet nebo se vejdeš do té jejich částky. Ale je to supr nabídka no, pak ti to často stihnout dát do kupy i rychlejš než kdyby se to obednávalo samostatně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí