Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
syn si vybral nějakou hračku, co chce z Pepca, chce tam dneska. Nikde jsem na webu nenašla, zda je dneska otevřeno. Poradíte, děkuji
Holt synovi řekneš, že dneska ji fakt mít nebude. Mají zavřeno, je státní svátek.
@Šáruší píše:
Holt synovi řekneš, že dneska ji fakt mít nebude. Mají zavřeno, je státní svátek.
Děkuji za odpověď přímo k tématu
@jizvíková píše:
Děkuji za odpověď přímo k tématu
Ano, přesně k tématu.
Všude je zavřeno, ono to syn určitě jeden den bez hračky přežije ![]()
Děvčata, dostal od babičky peníze k svátku, chce si koupit hračku, kterou má dlouho vyhlídnutou, takže veškeré komentáře, že si musí počkat ( s lehkým podtextem, že můj dotaz je otravování) jsou zcela nesmyslně s jedovatým podtextem
@jizvíková píše:
Děvčata, dostal od babičky peníze k svátku, chce si koupit hračku, kterou má dlouho vyhlídnutou, takže veškeré komentáře, že si musí počkat ( s lehkým podtextem, že můj dotaz je otravování) jsou zcela nesmyslně s jedovatým podtextem
Prostě ale vydržet musí, ať to má podtext jakýkoliv. A myslela jsem, že všichni vědí, že je prostě zavřeno.
@jizvíková píše:
Podtext nebo ne, postata je pořád stejná. Je zavřeno. Zítra je taky den a ta hračka mu neuteče a peníze do zítra taky určitě nezmizí ![]()
@jizvíková píše:
Ano, je prostě státní svátek, takže má smůlu, i když to chce dneska, nemusí to mít dneska, peníze mu vydrží i do zítra. Tak dneska ne, volno mají na státní svátek i chudáci prodavačky, syn si jeden den počká.
Dnes jsou všechny obchody na 200m zavřený. Tak pokud u vás máte malé Pepco tak bude asi otevřené, ale pokud je větší tak je zavřeno a za měsíc to bude znova tak. A v listopadu si nakoupíte ve svátek.