Má někdo zkušnosti z brigády v McDonald’s?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
1.2.21 12:36

@vokishka
No ono tam je 21.tis -23.tis ale pohovor byl online a tam říkali, že ten plat se skládá z různých věci, benefitů a 13.paltu atd. Takže samá jsem to moc nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65470
1.2.21 12:37
@LennyL1 píše:
Nevím, jak je to v současné době, ale pár kamarádek tam pracovalo a nikdy více! Ale záleží na konkrétním majiteli a pak na lidech, s kterými budeš pracovat.

Tak moje dcera tam vydržela tri roky a i ted tam má dohodu a chodí si přivydělat na kavárnu, protože ji to bavi. A to je sef nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65470
1.2.21 12:39
@Nika. Al píše:
@vokishka
No ono tam je 21.tis -23.tis ale pohovor byl online a tam říkali, že ten plat se skládá z různých věci, benefitů a 13.paltu atd. Takže samá jsem to moc nepochopila.

Nepatri o Ostrymu? Ten se nepředá. Pokud to záleží na ruznych bonusech, tak musíš počítat s tim základem. On to ma fakt kazdy mekac jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.2.21 12:42

Tak tam to byl masakr odjakživa, začínáš na pozici uklizečky mytím záchodů, pak teprve časem se vymakáš k odnosu táců :nevim: Platili slušně, pracovala tam kamarádka brigádně, královéhradecký kraj. Byli schopni ji 2 h před směnou zavolat at nechodí, že nejsou lidi nebo ji poslat dřív domů. Kolikrát jela jen na 2h. Zkušenost s HPP nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.2.21 13:04

@Nika. Al Moje sestra dělá v mc už rok. Jako ze začátku, než se zaučila, tak to bylo náročnější, ale jinak na mě působí celkem spokojeně. Jediné, co si musela zvykat, tak lidi. Samozřejmě někteří jsou milí, jiní prudí, mají požadavky na zabití, stěžují si. Říkala, že je to dobrá škola. Ale časem se naučila ignorovat.
Platově je spokojená, dělá na zkrácený a má 12 000 čistého. Na hlavní nevím, Směny si plánuje, jak chce. Občas šéf zavolá, jestli by nemohla zaskočit za někoho, ale pokud řekne ne, tak ne.
Dělá v Praze v OC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.2.21 13:06

Jo a rozhodně nezačínala jako uklizečka, na to tam mají ženskou speciálně na úklid. Začínala balením jídla, pak v kuchyni, občas dělá kasu, občas McDrive. Jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11087
1.2.21 13:22

Pracovala jsem v McDonaldu brigádně při škole asi 6 let a nemůžu si stěžovat (fajn kolektiv, daly se plánovat směny, peníze také OK), prošla jsem víc restaurací, zaučila jsem se v kuchyni, postupně i na pokladně, po čase už jsem i učila nové zaměstnance. Fajn škola života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.2.21 17:04

Děkuji za vaše zkušenosti 8) ono to člověk musí vyzkoušet asi a sám ohodnotit. Tak snad to bude fajn. A ty platy, že jsou všude jiné mě docela štve, na to, že je to frančiza by to mělo být všude stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65470
1.2.21 17:33
@Nika. Al píše:
Děkuji za vaše zkušenosti 8) ono to člověk musí vyzkoušet asi a sám ohodnotit. Tak snad to bude fajn. A ty platy, že jsou všude jiné mě docela štve, na to, že je to frančiza by to mělo být všude stejný :)

Franšíza má dané jen ceny některých jídel, ne platů. I je to logické, je každé jiný majítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 17:35
@Nika. Al píše:
Děkuji za vaše zkušenosti 8) ono to člověk musí vyzkoušet asi a sám ohodnotit. Tak snad to bude fajn. A ty platy, že jsou všude jiné mě docela štve, na to, že je to frančiza by to mělo být všude stejný :)

Kdy otvírají? Původně to mělo být už loni v létě nějak. Kam se chodí na zaučení, do Poruby?

• Citovat
  • Upravit
70
1.3.21 16:12

Ahoj holky, oživuji diskuzi. Je tu někdo, kdo má aktuální zkušenosti s prací v Mcdonaldu? Ideálně nějaká maminka…Jsem na RD, a uvažuji, že bych si začala přivydělávat. Buď formou brigády, a nebo zkrácený úvazek, ale to nevím jestli při RD jde. Děkuji za odpovědi.
PS: Jde o pobočku v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.3.21 16:18

@Nell94
Mela jsem před měsícem asi dvě směny v mc donaldovi. Ale v Ostravě. Nic hrozneho. Ale pro mě to nebylo, vadil mi kolektiv, který robil a skoro nemluvil. Teď mám brigádu v Burger kingu tam úplně jiné a ještě v Tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.3.21 16:25

@Mkilus A jak jsi spokojená finančně? Já bych šla kamkoliv, ale jde mi o to, jestli můžu na brigádu, a nebo na zkrácený úvazek. když jsem na RD. Ty máš mimčo? V profilu píšeš, že čekáš. Jak vůbec stíháš dvě brigády? Syn má půl roku, tak mi dvě brigády nehrozí, ale aspoň jedna… Nějaká kačka k rodičáku se hodí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6136
1.3.21 16:53

Já pracuji jako manažerka v KFC v Olomouckém kraji. Na brigády berou, ale doporučuji zkrácený úvazek, můžeš mít 15h týdně, nebo pokud zvládneš i více není problém. Směny si planuješ sama dle svých možností. Nevím jak je to teď v Olomouci ale u nás právě hledáme spíše na ranní. Ranní směna 7:00-15:00, když si odpracuješ cca 2 směny týdně, tak není problém. Jinak u nás je teda plat na zkrácený úvazek cca 120 Kč v hrubém + dýška.
Kolektiv je super, co vím i v Olomouci a maminky se v KFC taky najdou a né málo ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
1.3.21 16:59
@Nell94 píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Je tu někdo, kdo má aktuální zkušenosti s prací v Mcdonaldu? Ideálně nějaká maminka…Jsem na RD, a uvažuji, že bych si začala přivydělávat. Buď formou brigády, a nebo zkrácený úvazek, ale to nevím jestli při RD jde. Děkuji za odpovědi.
PS: Jde o pobočku v Olomouci.

Já jsem si přivydělávala brigádně v McD při škole a chodilo tam hodně maminek. Nejlepší na té práci je, že směny si fakt určuješ sama podle toho, jak se ti to hodí. Já jsem třeba ráda brala víkendy, protože jsem neměla školu a ve všední dny, když jsem měla třeba před náročnější písemkou, jsem jeden nebo dva dny vynechala. Nebo jsem si občas hodila o víkendu za příplatek noční. Je to hodně variabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat