Má někdo zkušnosti z brigády v McDonald’s?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
1.3.21 17:04

@Nell94 taky jsem dělala v Mekaci před mateřskou jsem tam stále zaměstnaná ale mám roční holčičku takže jsem doma s ní jako práce se dá zvládnout ale byli tam lidi co to tam nezvládli a bylo to pro ně náročné dělala jsem tam 3 roky ale opravdu super je to plánování směn jak už tu psali mám už dvě děti předtím a byla jsem první na celý úvazek pak na půl dělala jsem pak jen ranní kvůli škole syna vše se dá domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25024
1.3.21 17:10

Kámoš byl, časem se vypracoval a už spíš práci rozděloval než dělal ;) na základních pozicích žádný vývar a dost práce, ale jako brigoška při rodičáku proč ne.. hlavně je super, že je hodně variabilní a přizpůsobí se časovým možnostem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.3.21 18:25

@Markéta188 Ahoj. Děkuji za info o Kfc, to mě taky zajímá. Mohla by jsi mi poslat nějaké informace do zprávy? Děkuji moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.3.21 18:35

@lovean @lovean Ahoj. A kolik si u Vás člověk cca vydělá? idealně ten zkrácený úvazek Směny jsou většinou na kolik hodin? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.3.21 18:37

@Lucy75 Právě, o to mi jde. Můžu cca 10-12 směn do měsíce. V tom je fastfood ideální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.3.21 19:20

@Nell94 mám syna zitra ma půl roku:) v mekaci bylo tak akurat. Dělám v burger kingu tam je málo 100 ale v tescu davaji 120 na hodinu. No beru si jen 2 smeny za tyden. A přítelkyně hlida. Mam dve brigády z důvodu současné situace. Ze třeba v tescu chtějí obcas tak to doplním smenama z Burgru. Tak mám jistotuz, že v jednom alespon budou chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.3.21 08:55

@Nell94 no teď už nevím já začínala před těma třema lety na málo snad 65 na hodinu ale pak se to zvyšuje postupně teď nevím kolik mají na hodinu já byla na hpp skraceny úvazek ale jde i brigádě tam nemusíš mít odpracované hodiny nebo myslím tam je nějaký limit ale zase ne že by jsi musela třeba dělat čtyři hodiny denně jako u skraceneho úvazku ten jsem měla já ale když jsem potřebovala volno tak jsem nešla prostě jsem se musela vejít do určitých hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20664
27.5.24 19:52

Dobrý den všem, syn končí devítku, bude mu 16,chtěl na brigádu do Lidlu, Globusu, ale bohužel berou až od 18,slíbili nám v Albertu, ale minulý týden řekli, že ne, že na vybalování mají plno a k pokladně nemůže, ještě zkouším něco kolem oboru, co bude studovat nebo prý dost berou v Cinema city, ale pokud by nic nevyšlo asi bude muset do Mekáče, což moc nechce, máte někdo čerstvou zkušenost s nezletilýma? Nejblíž pro nás asi Mekáč na Andělu Praha děkuji za případné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat