Hledání práce na rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na váš názor.Už nějakou dobu hledám práci. Akorát mám problémy s hlídáním dcerky, který jsou dva roky. Vlastně hlídání mám, ale to zavisí na přitelovích směnách-střídají se mu ranní a odpolední, takže když on bude mít ranní tak já budu moct do práce až odpoledne a naopak. Chtěla jsem se zeptat jestli je podle vás blbý když se budu takhle ptát na práci abych hned žádala jestli by to šlo takhle. Že bych šla do nějaké fabriky a vyrukala bych jim s tíhmle tam, tak pochybuju, že by mi vyšli vstříct. Potřebuji poradit kde by mi mohla takhle pracovat…
s tímto hledáním nové práce to asi jednoduché nebude. Čeká mě to samé co tebe, dcera bude mít něco málo přes dva roky jak budu končit rodičák a manžel dělá na čtyři směny i se svátky a víkendy a jít tam s požadavkem pracovní doby bych si v dnešní době nedovolila. Nelíbí se ti to co nabízíme tak máš smůlu za tebou je 100 dalších bych věřím slyšela v 99,9% a ještě ve fabrice. To možná na brigádu či půl úvazek.
Takže já to vidím v tomto případě na osvč, protože jinak si to nedovedu představit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak urcite bych toto resila hned pri nastupu ze se musite s pritelem stridat ve smenach. A jeste pozor pujde to dost tezko pac napriklad kdyz budete koncit ve 14 a on ma od 14 nastoupit tak Vam i toto bude prd platne:-(.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si zase myslím, že ve fabrice by to i uvítali, většinou chtějí maminky pracovat jen na ranní, tak by to snad šlo se domluvit, když můžete dělat i odpolední. Momentálně je nabídka práce nejvyšší za poslední roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nic nečekej a ptej se a ptej. Já mám naopak dost optimistické zkušenosti, jen je potřeba držet slovo a když děti třeba na začátku hned onemocní, mít nějaký sichr na hlídání. Zkrátka si hned na začátku nediktovat co kdy jak…
To půjde, uvidíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na váš názor.
Už nějakou dobu hledám práci. Akorát mám problémy s hlídáním dcerky, který jsou dva roky. Vlastně hlídání mám, ale to zavisí na přitelovích směnách-střídají se mu ranní a odpolední, takže když on bude mít ranní tak já budu moct do práce až odpoledne a naopak. Chtěla jsem se zeptat jestli je podle vás blbý když se budu takhle ptát na práci abych hned žádala jestli by to šlo takhle. Že bych šla do nějaké fabriky a vyrukala bych jim s tíhmle tam, tak pochybuju, že by mi vyšli vstříct. Potřebuji poradit kde by mi mohla takhle pracovat…