Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Semtex píše: Více
Tak to opravdu nemám, ale zase jsem v dětství nosila brýle, což tenkrát až tak běžné nebylo, jako je tomu teď…
A posměch jsem si od některých dětí užila taky. Naštěstí to nebyli moji spolužáci, tak mě to až tak nemrzelo.
Ale jak jsem už psala, vždycky se najde někdo, kdo bude chtít tomu druhému jakkoliv nebo čímkoliv ublížit. ![]()
Takže u dítěte s rozštěpem by zákroky pojišťovna hradit neměla, jo? Hm…
@azaleila píše: Více
Hmmm to jsi opravdu věrohodný odborník ke konzultaci. Doufám, že alespoň s pacienty mluvíš otevřeně.
Neni o rozštěpu, ale byla zmíněna úhrada plastiky u dětí…
@azaleila píše: Více
Ale dobře víš, že jsem psala o odstátých uších. Maji odstáté uši nějaké možné zdravotnické komplikace? Nemaji. Pakliže by měly, jistě bys neváhala mi to už dávno připomenout.
Tak podívej, to, že se plastiky u dětí dělají v narkoze je pravda jen v některých nemocnicích, obecně se od toho ustupuje.
Pojišťovna proplácí pouze určitý počet, plno rodičů bere své děti na operaci v lokálním znecitlivění a za přímou úhradu.
Modelaci poprsí též lze na pojišťovnu, ale žena si to musí “podložit a vyběhat” což je takový, s prominutím vo.ser, že ta, co to opravdu chce si radši našetři,
Je zásadní rozdíl mezi plastickou a estetickou medicínou, což veřejnost velmi často nechápe…
Ještě poslední věc, chlapec na foto je jednoznačně k otoplastice indikován. Ale opravdu na ni jít nemusí a může mít šťastný a spokojený život i s odstátýma ušima ![]()
@Šmoulice píše: Více
Ale bude to jeho/ich rozhodnutie. Nie tlak lekarky.