Má problém se spaním přes den

127
14.4.16 13:18

Má problém se spaním přes den

Ahoj holky… Vím, že možná zbytečně plaším, ale můj čtyřměsíční bobek má posledních 10 dní hrozný problém s usínáním přes den. Vždy si přes den usínal dle libosti ve svém pelíšku, ale teď je pořád hrozně uplakaný, unavený a se spaním přes den má potíže, vůbec se mu nedaří zabrat. V kočárku usne vždycky, ale taky to nejde být s ním venku pořád. Já už jsem z toho řevu někdy hotová, obzvlášt, když nevím, jak mu pomoct, nic nezabírá, dokud třeba úplně neodpadne únavou :( Máte s tím některá zkušenost? Zlepší se to zase? Děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
14.4.16 13:32

Naše děti přes den nespaly (psycho!), ale prý pomáhá knížka Každé dítě může dobře spát. Je pro trochu starší (6 měsíců?), třeba ti časem pomůže. Já jsem ji tehdy neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.4.16 16:14

Nechci te desit, ale u nas to taky zacalo kolem 4.mesice… Do te doby usinala doma sama a kdekoli, najednou zlom a doma pres den priste neusla - jen v kocarku… Takze jsem byla od 4 mes. 3× denne pokazde cca 1- 3 h. venku… Ted je nam 9,5 a uz parkrat usne i doma v nasi postely… Jinak jsme stale (uz jen 2× denne) venku :-)
Vse se da zvladnout :-)
Ma to vyhodu - mam super postavu posilenou chuzi :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí