Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eemii píše:
Smarja holky, kdyz to tak ctu, co člověka vede poridit si takového tvora?
No co asi, je s ním sranda a historky máš až do důchodu ![]()
@Eemii píše:
Jaky pan, takovy pes ![]()
@Eemii píše:
neznalost ![]()
@afghani tak to je dobře, že jstemu pomohli…
taky máme psinu z útulku
…
známí mají bígla a pořídili mu kámoše a je to mnohem lepší, ale mají teda domeček se zahradou…
@afghani píše:
Dik. A co vzit k nemu druheho psa, klidnejsiho, aby ho srovnal?
A zbori vam barak
![]()
@evill píše:
@ynax @Moise lezet a funet? To je slabe…nas vrhne a papka dal
Jezis ![]()
@Eemii píše:
Sladka nevedomost
Ale bylo to zlato, milovali jsme ho, uz je v psim nebi ![]()
@evill píše:
Jaky pan, takovy pes
Smarja, kdyz si predstavim, jak jis
![]()
@Eemii píše:
Smarja, kdyz si predstavim, jak jis![]()
![]()
Tak zrovna s s ti jidlem ne e, tomu ja moc nedam. Ale povahove jsem taky sveraz, mam svoji hlavu, poslochat jen tak nebudu…
spis si nas vybral ten pes, nez my jeho…
@petruše33 píše:
No co asi, je s ním sranda a historky máš až do důchodu
@evill píše:
Jaky pan, takovy pes
to se bohužel mýlíš. Projeď si různá fóra na téma bígl a uvidíš, že to je rasou. To holt není takový ten krysopes, kterého je módou mít teď v každé rodině ![]()
@Malaga píše:
neznalost
k nám se dostal jinak, sami bychom si bígla v životě nevybrali
@ynax známým umřel pejsek a slečnu jejich syna nenapadlo nic lepšího než jim pořídit štěňátko. Sice si o tom nic nepřečetla, ale líbil se jí bígl (je tak roztomiloučkej…), tak dostali bíglíka…všechno okousal, slintá, je těžko vychovatelný, má nadváhu jako prase (sežere i igelit) takže dostává dietní granule, které mu poctivě odvažují…zhubnul, mají ho rádi, ale už by bígla nikdy nechtěli…
@Malaga mě se taky bígl moc líbí
Ale ta povaha mě děsí, právě pro to, že už jsme to jednou zažili
Tehdy jsme neměli děti, tak to šlo, teď bych z toho asi zešedivěla ![]()
@ynax píše:
to se bohužel mýlíš. Projeď si různá fóra na téma bígl a uvidíš, že to je rasou. To holt není takový ten krysopes, kterého je módou mít teď v každé rodině
Já to nemyslela tak, že bígl se stane takovým, kvůli lidí
. Myslela jsem to spíš tak, že ne nadarmo se k někomu taková rasa dostane.
Fora si projíždět nemusím, znám bíglů víc než dost
.
Já bych to neviděla tak černě, holt některý štěně je divočák a některý funguje už od začátku. Jde o to přežít to jeho dospívání, doporučuju důraznou výchovu a uvidíš, že se nakonec nějak domluvíte. Rozhodně na něj neuplatňovat cvičákovej dril, to platí fakt snad jen na ovčáky. My nemáme přímo bígla, ale křížence s krví honiče, takže vím o čem píšeš. Do 8 měsíců paráda, puberta do 3 let horor, v 5 letech se výrazně zklidnil a od té doby je miliónovej. Jo a chovat se asertivně v každé situaci mě teda naučil perfektně
Držím palce!
Bíglové jsou raplové. Mám fenku, bude jí 5, je po kastraci a stejně se chová jako by jí byly teprve dva měsíce. Je sice krásná a vypadá jak plyšák, ale je to:
Seznam zajímavostí, co už sežrala: celou kostku másla (kterou posléze vyzvracela a následně 3 dny kadila máslo), celou Lučinu i s obalem (zajímavé bylo, když následně kakala ten obal), mikroténový sáček, mojí antikoncepci, Paralen (na to bacha, bylo jí zle a na veterině mi řekl, že u psů způsobuje deprese; zajímavý je, že antikoncepce psům nevadí), pak samozřejmě spoustu jídla, který jsme - hlavně ze začátku, když byla malá- nechávali na stole bez dozoru (řízky, muffiny, včera štrůdl)
Jojo, dvouletá dvojčata a bígl - jednou budu mít svatozář ![]()