Od jakého věku dávat štěňátku suché granule?

74217
23.8.15 21:20

My jsme si donesli doma 3 měs. stěně a už granule jedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59403
23.8.15 21:20

@afghani chovatelka štěnata naučila tak aby byla zvyklá na suché granule a žere je bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.8.15 21:21

Od úplného začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
23.8.15 21:34

Od 8. týdne, kdy jsme si ji přivezli domů. Dostávala samozřejmě štěněcí granule, takže to bylo v pohodě :) Ale nemá od malička problém ani s masem a zeleninou a ani s ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
23.8.15 21:41

My jsme davali macene a obcas jsem mu soupla suchy aby se naucil a bylo mu 8 tydnu. A netrvalo to dlouho a jedl jen suchy plus jsem mu teda varila maso s ryzi a treba s vajickem…

• Citovat
  • Upravit
33155
23.8.15 21:42

Když jsem předávali štěnata, tak vždy byla už naučena na suché granule…

Kolik je štěněti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.8.15 21:43

Od chovatelky byla zvyklá na granule pro štěňata, později jsme přešli na granule pro dospělé psy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.8.15 22:13

Nenamaceli jsme jim granule vubec, stene, ktery sis prinesla domu, by uz melo jist normalne samo nemaceny granule. Davali jsme a davam cube co jsem si nechala, steneci granule pro maly psy, jsou malinky, ale pokousala i dospelacky co jsme davali dospely fene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
23.8.15 22:16

Já třeba dávám namočené pořád. Resp. trochu zalité vodou, ochucené ždibínkem másla, rozmočené nejsou. A našim to tak jednoduše chutná :) Je uplně jedno, jak budete štěně krmit, někomu vyhovuje suché, někomu namočené. A klidně můžete suchýma krmit štěně už od začátku - za předpokladu, že ty granule nehltá a nedusí se tím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
23.8.15 22:31

Náš pejsek byl na suché grantule pro štěňátka naučený už od chovatelky, takže nebyl vůbec žádný problém. Občas je ale proložím konzervičkou nebo masíčkem, aby to neměl tak jednotvárný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.8.15 23:37

My treba granule nedavame vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.8.15 12:14

Akorat nase ma jak granule, tak konzervu(vzdy pulku), takze mi to prijde zbytecne, ale takto to ma od roka, prvni rok to mela jine ;)
Jeden cas dostavala ryzi s mrkvickou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
24.8.15 12:23

@afghani Jakmile jsme se našeho přivedli od fenky domů, hned jsme najeli na granule a vše ok, bez namáčení..Jen jsme občas koupili ze strachu, aby mu to stačilo, kapsičku, ale bylo to zbytečné..Stačily granulky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.8.15 17:15

Od začátku měl granule suché, ale ten pakůň je hltal bez kousání, tak bylo jedno, jestli by byly namočené nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný