Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, nevite nekdo zda se muze uzivat maca a zaroven kontryhelový čaj? Dekuji
@Weronka2 Proč by se nemohl pit? Když toho nebudeš pít hektolitry…
@janickaIII píše:
@Weronka2 Proč by se nemohl pit? Když toho nebudeš pít hektolitry…
Ja myslela, jestli se to muze kombinovat, aby to nemelo ve vysledku spolu negativni ucinky, jsou bylinky co spolu byt nesmí a ja se nikde nedocetla jak je to s macou a kontryhelem, proto se ptam
@Weronka2 píše:
Ja myslela, jestli se to muze kombinovat, aby to nemelo ve vysledku spolu negativni ucinky, jsou bylinky co spolu byt nesmí a ja se nikde nedocetla jak je to s macou a kontryhelem, proto se ptam
Jj je mi to jasné, ale obě bylinky působí na něco jiného. Myslím, že když je budeš rozumně kombinovat nic se nestane. Nepiju toho litry a stridej je.
@Weronka2 Ahoj prosím tak jak si je nakonec tu macu s tím kontryhelem pila?
My jsme 5dni po předčasném porodu/potratu našich vymodlenych dvojčátek. a Chtěli bysme se zotavit…piju od včera zas kontryhel kterou jsem pila před otěhotněním a dnes jsme se dočetli i o mace ale nikde nemůžu najít jestli se může už v 6nedeli a jestli to s tím čajem nevadí
(K tomu beru listovku a B6,po první ms zas budu brát femibion 1 jako předtím )
@LillyCHeer Nakonec jsem uzivala jen macu, ale bohuzel me v prosinci potkal potrat i v dubnu. Zacala jsem uzivat Drmek a mam pekne srovnanou menstruaci.
@Weronka2 Ahoj to mi je moc líto, tak teď už jen dobře.🖤 🍀 🌈 🙏
Já už za tu dobu jsem si pozjistivala plno věcí a jsem pod dohledem úžasné lékařky a děkuji za odpověď🙂 ♥️️
@LillyCHeer to je dobre, ted uzjen cekat na ten spravny čas 💗
Ahoj, i já mám stejnou otázku, zda se dá k. časj kombinovat s Macou. nějaké zkušenosti po roce? Díky moc