Magisterské studium - dálkově - kam?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, podívej se na odkaz viz níže. Studovala jsem na této fakultě dálkově (resp. bakalářský stupeň distančně a magisterský s individuálním studijním plánem), ale už je to pár let, promovala jsem v r. 2000. Za těch 13 let se určitě mnohé změnilo, jak je to teď s přijímačkami nevím, ale všechny potřebné informace určitě získáš z těchto webovek. Přeji Ti, ať si vybereš správně a hodně úspěchů při studiu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mam ukoncene Bc. na Zapadoceske univerzite, ekonom. fakultu. Ted na materske uvazuji o pokracovani studia, rada bych si dodelala magisterske, ale nekde jinde. Nejradeji - klidne na soukrome, finance nejsou problem - nekde kde se prijima bez prijimacek, preci jen jsem delsi dobu jiz nestudovala a nejsem si jista, ze bych je ted zvladla… Nevite nekdo o zajimave skole? Ekon. smer neni nutny..
no když jsi studovala ZCU, tak předpoklám, že chceš něco v Plzni a okolí. Mam zkušenost z CZU v Praze. Maji pro dálkaře konzultační středisko v Klatovech. Špatné to nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepotrebuju nic blizko Plzne, kdyz to bude „jen“ dalkove, tak muzu dojizdet, to problem neni… Ale asi Praha nebo Plzen by bylo nejlepsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ta zemedelka jde dalkove? A jsou tam prijimacky, kdyz mam bc. odjinud?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@79Simona píše:
A ta zemedelka jde dalkove? A jsou tam prijimacky, kdyz mam bc. odjinud?
Ne je to bez příjmaček. část si ale zaplatíš. Víc se dočteš tady http://www.uhlava.cz/index.php?…
nebo tedy
KOnčíš jako Ing. Na diplomu ani není poznat, že to bylo dálkově (je stejný jako deňáci). Napíšeš diplomku, obhájíš, končíš státnicema myslím ze tří okruhů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkS: Ty jsi to absolvovala? Chapu to dobre, ze tam nastoupim na mag., ikdyz jsem u nich Bc. nevystudovala, absolvuju 2 placene semestry a pak bud udelam prijimacky nebo kdyz budu mit prumer do 2,0 tak i bez a prejdu do pozice klas. studenta a dokoncim do titulu ing.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkS: Nemuzu tam najit nikde prehled predmetu… Potrebovala bych pokud mozno neco bez matematiky…:) Mam dve zkousky z mat.,kdyz jsem delala Bc. a myslim, ze stacilo..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@79Simona píše:
MarkS: Ty jsi to absolvovala? Chapu to dobre, ze tam nastoupim na mag., ikdyz jsem u nich Bc. nevystudovala, absolvuju 2 placene semestry a pak bud udelam prijimacky nebo kdyz budu mit prumer do 2,0 tak i bez a prejdu do pozice klas. studenta a dokoncim do titulu ing.?
Ano, já tam studovala jak Bc tak potom Ing. Skončila jsem předloni
Chápeš to dobře. Je t přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@79Simona píše:
MarkS: Nemuzu tam najit nikde prehled predmetu… Potrebovala bych pokud mozno neco bez matematiky…:) Mam dve zkousky z mat.,kdyz jsem delala Bc. a myslim, ze stacilo..:)
tady na té stránce je úplně nakonci studijní plán
http://www.uhlava.cz/index.php?…
Matika tam přímo není.
Jen se objevuje v některých předmětech spíš „takové počítání“
ve statistice (to zvládne kalkulačka, tam jde o postup). A nějaké drobnosti a ekonomii a tak. Ale jak říkám, je to jen doplněk toho daného předmětu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dělala Ing. na Vysoké škole finanční a správní a byla jsem moc spokojená.
Jako dálkaři jsme měli menší skupinky a pamatovali si nás i jmény. Navíc většina vyučujících učí/učila na VŠE.
Ale matiku jsme teda měli, la eurčitě tam jsou obory, kde toho zase tolik matematického není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A prosim te, delala jsi tam prijimacky? Jaky obor jsi studovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam ukoncene Bc. na Zapadoceske univerzite, ekonom. fakultu. Ted na materske uvazuji o pokracovani studia, rada bych si dodelala magisterske, ale nekde jinde. Nejradeji - klidne na soukrome, finance nejsou problem - nekde kde se prijima bez prijimacek, preci jen jsem delsi dobu jiz nestudovala a nejsem si jista, ze bych je ted zvladla… Nevite nekdo o zajimave skole? Ekon. smer neni nutny..