Magnetická rezonance výsledky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42656
24.4.23 10:31
@Sarakelerova píše:
Tak jsem se tam nakonec dovolala a řekli že neví kdo mi volal a dali kontrolu za tři týdny ale výsledky mi nechtěli sdělit telefonicky myslíte že to může být například nador, ale kdyby byl asi kontrolu by mi nedali za tak dlouho že?

Výsledky se telefonicky nesdělují. Aspoň já se s tím nikdy nesetkala. Výsledky MR se mnou osobně probral neurochirurg společně s návrhy na řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 10:32

A může to být něco vážně nebo spíše jen tak kvuli tomu že kontrolu daly až za 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42656
24.4.23 10:34
@Sarakelerova píše:
A může to být něco vážně nebo spíše jen tak kvuli tomu že kontrolu daly až za 3 týdny?

Jak to mám vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.4.23 11:15

@Sarakelerova a volala jste tam uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
24.4.23 12:56
@Sarakelerova píše:

Kdyby tam neco bylo, bude kontrola driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
24.4.23 13:13
@Betty MacDonald píše:
Výsledky se telefonicky nesdělují. Aspoň já se s tím nikdy nesetkala. Výsledky MR se mnou osobně probral neurochirurg společně s návrhy na řešení.

Mě to teda vždycky do telefonu normálně řekli :mrgreen: a nejen na neurologii asi jak který doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
24.4.23 13:17
@Sarakelerova píše:

Spíš tam bude nějaká nejasnost a chtějí zkontrolovat, zda bude znovu, nebo zmizí. Neznamená to prozatím nic, různé “stíny a zastření” se na snímcích mozku objevují běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
24.4.23 13:20
@biedronka105 píše:
Mě to teda vždycky do telefonu normálně řekli :mrgreen: a nejen na neurologii asi jak který doktor.

A co vám řekli? Že je to ok, nebo že ne? Protože já mám zkušenost, že když se nenalezne nic, sdělí to i telefonicky, když se něco najde, nebo je to nejasné, chtějí, aby člověk přišel rovnou na další kontrolu, případně na osobní konzultaci, ale o co přesně jde, do telefonu nesdělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42656
24.4.23 13:35
@biedronka105 píše:

Tak já na MR dvakrát nález měla, který se mnou řešil přímo neurochirurg v ordinaci. Ne přes telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
24.4.23 18:23
@Betty MacDonald píše:
Tak já na MR dvakrát nález měla, který se mnou řešil přímo neurochirurg v ordinaci. Ne přes telefon.

Taky myslím, že ne úplně dobré zprávy se po telefonu nesdělují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.23 20:58

Nakonec jsem tam zasla a řekli že potrebujou zopakovat znova s látkou protože našly nějaké loziska řekla mi jako bát se nemusíte žádný nador to není jen buď to může být se zánětu nebo jde potom o něco jiného mám strach co by to mohlo být ale když řekla nebojte nador to není ze to fakt nebude asi mám 3 jeden má cca 12mm další menší řekla že budou zkoumat i srdce může to být stoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
25.4.23 21:05
@Sarakelerova píše:
Nakonec jsem tam zasla a řekli že potrebujou zopakovat znova s látkou protože našly nějaké loziska řekla mi jako bát se nemusíte žádný nador to není jen buď to může být se zánětu nebo jde potom o něco jiného mám strach co by to mohlo být ale když řekla nebojte nador to není ze to fakt nebude asi mám 3 jeden má cca 12mm další menší řekla že budou zkoumat i srdce může to být stoho

To bude dobré. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 21:40
@Sarakelerova píše:
Nakonec jsem tam zasla a řekli že potrebujou zopakovat znova s látkou protože našly nějaké loziska řekla mi jako bát se nemusíte žádný nador to není jen buď to může být se zánětu nebo jde potom o něco jiného mám strach co by to mohlo být ale když řekla nebojte nador to není ze to fakt nebude asi mám 3 jeden má cca 12mm další menší řekla že budou zkoumat i srdce může to být stoho

Také jsem to měla podobné. Na první MR zjistili jedno ložisko, za půl roku druhé, pak udělali vyšetření - lumbální punkci, zjistili nějaký výsledek, poslali mě na revmatologii, kde mě sledovali dalších skoro dvacet let než se vyklubala autoimunitní nemoc (říkali, že něco časem může být, ale také nemusí).
Jinak mi ložiska v mozku přibývala průběžně prvních deset let. Od té doby je nález stejný.
Bát se ničeho nemusíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí