Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já zakladatelku taky chapu miluji cisto a to dokonale, každy tyden myji okna i presto, ze jich na plochu mame vic jak dobrých 120m2. 3× týdne luxuji a vytírám, každy den otiram kliky atd atd a nesnesla bych byt u nekoho takového. To bych se na miste pozvracela
a kamosce bych to narovinu rekla, jaképak s tím omáčky.
@Mom.of.4 píše:
Já zakladatelku taky chapu miluji cisto a to dokonale, každy tyden myji okna i presto, ze jich na plochu mame vic jak dobrých 120m2. 3× týdne luxuji a vytírám, každy den otiram kliky atd atd a nesnesla bych byt u nekoho takového. To bych se na miste pozvracelaa kamosce bych to narovinu rekla, jaképak s tím omáčky.
Tak pro mě je přednější dobrá kámoška než vypiglovaná domácnost.
@Mom.of.4 píše:říct kámošce na rovinu, že je ti u ní na zvracení?
Já zakladatelku taky chapu miluji cisto a to dokonale, každy tyden myji okna i presto, ze jich na plochu mame vic jak dobrých 120m2. 3× týdne luxuji a vytírám, každy den otiram kliky atd atd a nesnesla bych byt u nekoho takového. To bych se na miste pozvracelaa kamosce bych to narovinu rekla, jaképak s tím omáčky.
@laducha ja neříkám, aby se s ni nekamaradila. Pokud by mi nekdo rekl, nezlob se, ale neni mi u vás nejlépe, vzhledem, byt tebe mam rada a chapu, ze treba nestíháš, ale ja u vás byt nechci. Tak pouze kamarádka je zakomplexovaná a neumí to unést… A na druhou stranu, takovou kamarádku bych nechtěla.
Holky diky. Trosku jste mi vrátily nadhled který mi asi chyběl. ![]()
@Malaga píše: říct kámošce na rovinu, že je ti u ní na zvracení?
Ale diskuze se nejmenuje - jak co nejrychleji přijít o kamarádku…
Pro me, za me…
Ženská co ma doma bordel, pro me neni kamarádka. Tím je alorat videt, ze je neschopna a neschopné lidi okolo sebe nepotřebuji. Mam rada vedle sebe tahouny, lidi co se nevymlouvají a dělají! Jenze takových je bohužel málo…
@Mom.of.4 píše: Ženská co ma doma bordel, pro me neni kamarádka. Tím je alorat videt, ze je neschopna a neschopné lidi okolo sebe nepotřebuji. Mam rada vedle sebe tahouny, lidi co se nevymlouvají a dělají! Jenze takových je bohužel málo…
Hm, zvláštní kritéria pro výběr přátel…no každý to má nějak, no… ![]()
Zakladatelko, tak k nim nechoď, navrhni, že se setkáte třeba na dětském hřišti. Jinak za sebe musím uznat, že když k nám nikdo přijde přes den taky mám bordel - rozházené hračky, časopisy, knížky…neřeším to, stejně, ulidila bych a za 10minut je to to samé, malá si prostě chce hrát, uklízím až večer, když už hraní nebude. Ale na čem si zakládám, nemám doma špínu. (Mám utřený prach, vyluxováno…)..rozlišuji bordel a špínu-…pro mě je v tom veeeelký rozdíl ![]()
@Mom.of.4 píše: Ženská co ma doma bordel, pro me neni kamarádka. Tím je alorat videt, ze je neschopna a neschopné lidi okolo sebe nepotřebuji. Mam rada vedle sebe tahouny, lidi co se nevymlouvají a dělají! Jenze takových je bohužel málo…
hádám, že tyy moc kamarádek nemáš, co? MOje tchýně, je to samé, perfekcionistka do morku kostí, nechápala, když jsem se jí ptala na kamarádky, odpověděla „Na co?“
![]()
Ty máš teda dost
Ale holt jak se říká, svůj k svému…
@Anonymní píše:
Mam kamarádku, která ma o par mesicu starší miminko nez ja. Vztahy jsou přátelské, jejího manžela znám přes deset let. Jsou fajn, o mimco se hezky starají, praci mají oba (ona ted tedy na MD), žádné socky. Občas spolu jdeme vem nebo je pozvu k nam. K nim chodit nechci, protože doma mají příšerný bordel. Ale fakt hrozny. Aby si clovek mohl sednout na gauc, musi si pod sebou nejdříve uklidit - pradlo, casopisy, tu a tam i zbytek jídla… Všude mají roztahane věci, hrozny chaos, neuspořádané. Což o to, ať si mají, ale me je vyloženě nepříjemné tam byt a cítím se tam trapně (nikdy bych si do toho nepozvala návštěvu…ja jsem vzdy byla předem ohlášena, i několik dni, a vzdy to vypadalo takhle). Nechci k nim chodit, uz vůbec ne s miminem. Jak jim to říct? Přeci se nemůžu porad vymlouvat ze se mi to nehodí… Ma smysl jim vlastně neco říkat?
Prosim o anonym, nebo smazání…diky.
A ty se ráda přetvařuješ? Já osobně bych se asi přestala vymlouvat a řekla ji s citem, že se tam necítím fajn, když tam mají takový zmatek..
@mirecekblbecek píše:
hádám, že tyy moc kamarádek nemáš, co? MOje tchýně, je to samé, perfekcionistka do morku kostí, nechápala, když jsem se jí ptala na kamarádky, odpověděla „Na co?“![]()
Vždyť ano, na co? Akorat ztráta času, ktery potřebuji. Obstarat dum, uvařit, zvířata nakrmit a uklidit, věnovat se dítěti, jezdit na kroužky, 2× týdne výlet. Pouze na ty výlety se občas nekdo hodí, ale vesměs, spis jsem zjistila, ze se člověk zase zdržuje.
To jsem radši ani neměla číst
![]()
@Mom.of.4 však v pohodě. Pokud je pro tebe kritérium schopnosti mít vylestene kliky…