Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, šla jsem do Aberta na Václavák (Praha 1)pro hotová chlazená těsta na cukroví, měli jich spoustu, ale teď ani jedno. Mají je ještě v sortimentu? Pražandy, na které pobočce? Dík moc ![]()
@maskovak píše:
Ahoj holky, šla jsem do Aberta na Václavák (Praha 1)pro hotová chlazená těsta na cukroví, měli jich spoustu, ale teď ani jedno. Mají je ještě v sortimentu? Pražandy, na které pobočce? Dík moc
Viděla jsem je ještě včera.
Pražanda nejsem, tak neposloužím…Ale koukni na složení, samý Ečka a zbytečné příměsi…Taky mě nebaví se s tím matlat, ale když si přečtu, čím bych krmila rodinu, opět beru recepty, váhu, mísu a splácám je doma…
Popravde, zlaty delani test, mne se nejvic pak nechce do prceni, az to napecu, uz se netesim na zdobeni a plneni
…Dneska jsem kolem toho chodila obloukem.
@maskovak už dle toho jakou mají záruku je to hnus. když už se s tím pak budeš dělat tak at i těsto je kvalitní ![]()
Videla jsem v arkadach, kupuje svagrova ale s domacim se to neda srovnat, to uz je snad lepsi to kupovane maslove cukrovi v kauflandu
Podle mě je největší vopruz pečení a zdobení. Těsto je zadělaný hned, ne?
@maskovak videla jsem na harfe v tydnu..
A nechceš radši upect svoje domaci?
Kdyby jsi chtela poradit s recepty, rada pomuzu ![]()
Z toho peče tchyně. Prý má 20 druhů cukroví. Chutná každé úplně stejně, ale úplně a tak nějak, no hnusně. A dle chuti krému do něj dává 100% tuk…
A polevy má kupované, žádná čokoláda. Ještě se tím cukrovím chlubí… Tchán vždycky hned sežere všechno cukroví, co jim přinesu a tchyně si stěžuje, že to její nikdo nejí.
@wildcherry píše:
Popravde, zlaty delani test, mne se nejvic pak nechce do prceni, az to napecu, uz se netesim na zdobeni a plneni…Dneska jsem kolem toho chodila obloukem.
Jsi pobavila - do prceni
Jinak souhlas. Výroba těsta je to nejmenší ![]()
@Anonymní píše:
Z toho peče tchyně. Prý má 20 druhů cukroví. Chutná každé úplně stejně, ale úplně a tak nějak, no hnusně. A dle chuti krému do něj dává 100% tuk…A polevy má kupované, žádná čokoláda. Ještě se tím cukrovím chlubí… Tchán vždycky hned sežere všechno cukroví, co jim přinesu a tchyně si stěžuje, že to její nikdo nejí.
Diskuze o kupovaných těstech by nebyla celá bez hejtů vůči tchyním ![]()
Holky, zajímalo by mne, kdyby v budoucnu pekla z kupovaných vaše snacha, jestli byste se udržely a nic neřekly. Podle mě určitě ne
![]()