Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nechápu, proč kupovat těsto. Včera jsem zadělávala z dvojité dávky rohlíčky, naházela do robota a včetně mletí oříšků to trvalo asi osm minut. Nejvíc času sežere spíš to zpracování - válení, vykrajování apod., než dělání těsta.
@Bábrdl píše:
Diskuze o kupovaných těstech by nebyla celá bez hejtů vůči tchynímHolky, zajímalo by mne, kdyby v budoucnu pekla z kupovaných vaše snacha, jestli byste se udržely a nic neřekly. Podle mě určitě ne
![]()
![]()
Já bych snaše nic neřekla, neříkám to ani tchyni, proto taky píšu anonymně. Jen manžel vždy dostane záchvat smíchu, když to cukroví každý rok ochutnám s vidinou, že to třeba letos bude lepší a pak se tam začnu dusit, dávit a navaluje se mi ![]()
@Anonymní píše:
Já bych snaše nic neřekla, neříkám to ani tchyni, proto taky píšu anonymně. Jen manžel vždy dostane záchvat smíchu, když to cukroví každý rok ochutnám s vidinou, že to třeba letos bude lepší a pak se tam začnu dusit, dávit a navaluje se mi
Jasně.
![]()
A tvoje snacha bude za dvacet let psát na epipi: Tchyně pokaždé ochutné moje cukroví a začně dělat divadýlko, jak se dusí, dáví a navaluje se jí. A ještě očima povzbuzuje tchána, ať se směje. Ale nikdy neřekne, co jí vlastně vadí.
A holky jí tu budou soucitně psát, že jsi pinda a měla by s tebou „přerušit styky“ a s tchánem taky. ![]()
Ty tchyně, taky kdysi byly mladé, A tvoje blbé vlastnosti ti zůstanou i jako tchyni, jen pro ně bude mít snacha mnohem menší pochopení.
@Bábrdl píše:
Jasně.![]()
A tvoje snacha bude za dvacet let psát na epipi: Tchyně pokaždé ochutné moje cukroví a začně dělat divadýlko, jak se dusí, dáví a navaluje se jí. A ještě očima povzbuzuje tchána, ať se směje. Ale nikdy neřekne, co jí vlastně vadí.A holky jí tu budou soucitně psát, že jsi pinda a měla by s tebou „přerušit styky“ a s tchánem taky.
Ty tchyně, taky kdysi byly mladé, A tvoje blbé vlastnosti ti zůstanou i jako tchyni, jen pro ně bude mít snacha mnohem menší pochopení.
Samozřejmě. Ona má své špatné vlastnosti a já zas ty mé. Z jejího cukroví se nehroutím a nikde nepíšu, že mám příšernou tchyni. Co by to bylo za život bez trochy legrace ![]()
@Anonymní píše:
Z toho peče tchyně. Prý má 20 druhů cukroví. Chutná každé úplně stejně, ale úplně a tak nějak, no hnusně. A dle chuti krému do něj dává 100% tuk…A polevy má kupované, žádná čokoláda. Ještě se tím cukrovím chlubí… Tchán vždycky hned sežere všechno cukroví, co jim přinesu a tchyně si stěžuje, že to její nikdo nejí.
To je, ale hrozná tchýně… fuj, fuj
Raději udělej doma a víš co v tom alespoň je. Z obchodu bych hotové nekoupila, protože je to plno hnusu a jíst se to nedá.
Akorát škoda surovin a peněz za ozdobení a za krémy. A o té práci ani nemluvím. ![]()