Mají vaše dcery menstruaci pravidelnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.22 07:45

Ahoj, dceri je 14, první ms mela v cervenci, po 22 dnech dalsi a ted uz pres 3 mesice NIC…je to normalni? nekde ctu, ze to prvni dva roky muze byt uplne nepravidelne, ale nevim, jestli takto…mely vase dcery hned ms kazdy mesic? moc diky!

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
12.11.22 08:12

Moje dcera dostala první měsíčky na počátku září. Od té doby nic. Shodou okolností jsem teď byla na prevenci u své gynekoložky, tak jsem se jí na to ptala. Prý mohou být rozestupy i několik měsíců, že to máme zatím nechat být, jen kdyby se ms nedostavila ani do půl roku od poslední, tak pak to řešit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.22 08:28

@bedrisek děkuju!!! ja jdu ke svymu gyndr. v prosinci, presne jsem planovala se poptat :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.22 17:51

Já sama ji nemám pravidelnou ani teď… Ještě ve 20 jsem to měla 1× za 2 měsíce. První MS přišla okolo 15. Naštěstí moje matka nehysterčila a netáhla mě hned na gyndu (za což jsem jí zpětně vděčná, zvlášť po tom, co jsem viděla okolo sebe), prý na tom v mládí byla stejně. Tělo prostě není stroj…
A co se tv, později dovolené týče - musela jsem si na to zvyknout, nic jiného mi nezbylo. Antikoncepci na úpravu cyklu brát odmítám a není to zase nic hrozného, co by se nedalo vydržet.

• Citovat
  • Upravit
78489
12.11.22 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj, dceri je 14, první ms mela v cervenci, po 22 dnech dalsi a ted uz pres 3 mesice NIC…je to normalni? nekde ctu, ze to prvni dva roky muze byt uplne nepravidelne, ale nevim, jestli takto…mely vase dcery hned ms kazdy mesic? moc diky!

je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.22 18:13

Děkuji všem!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.24 11:14

Ahoj, tak ted dceri bude za 2m 16 let, menstruaci má od 14, tj. ted to budou 2 roky. Má ji stále stylem co 2 měsíce, někdy co měsíc, někdy po 3 měsících. Žádné problémy ale nemá. Tvrdí, že kamarádky jsou na to podobně, naopak někdo prý 2× do měsíce apod. Je to normální? Nějak si to u sebe už nepamatuju, ale dle webu to vypadá, že snad OK. Nejpozději do roka s ní půjdu prev. na gyndu. Ptala jsem se i svého doktora, ten říkal neřešit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
657
21.7.24 19:09
@Anonymní píše: Více

Moje dcera to má nepravidelne je jí 13 let a není to nic špatného tělo se srovnává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.7.24 19:11

Pokud nemá problémy tak by to neřešila telo si samo řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.24 19:15
@Lenca118 píše: Více

Děkuji! Vidím to stejně! Snad je to OK!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.24 09:47

Ahoj, prosím, dceři je čerstvě 16 let..ms má přesně 2 roky, od 14. narozenin…stále se pohybuje na frekvenci co 2 měsíce…žádné problémy nemá…je to normální? Já si to u sebe už nepamatuju, ty začátky…

• Citovat
  • Upravit
78489
13.9.24 09:50

objednej ji na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.24 09:54

Po 2 letech už by se to mělo trošku zpravidelnit. Taky bych jí objednala na gynekologii, ideální čas třeba i na pořešení antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.9.24 09:57

já to v 16 taky ještě takhle měla, nikdo to moc neřešil a vlastně dost nepravidelnou jsem jí měla tak do těch 25 let a pak po porodech se mi to konečně ustálio a můžu se na cyklus spoléhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.9.24 09:59
@l.marek85 píše: Více

no ale pokud má ms přesnou co 2 měsíce, tak to vypadá, jako by jí fungoval jen jeden vaječník,
kdyby ji měla celkově nepravidelnou, tak to je normální, ale tohle je divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria