Mají vitamíny smysl?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tajemnadama
25.8.23 20:48

Maji vitaminy smysl?

Ahoj třeba mi zde nekdo poradi. Loňské září mi deti nastoupili do skolky, a začali klasicky tahat jednu nemoc za druhou. Davala jsem sirupy a tablety na imunitu. Vzdycky donesli jen virozu, nikdy naštěstí nic vazneho. Každopádně, letos v zari nastupuji do prace, a ráda bych kdyby vydrzeli aspoň dva týdny vkuse. :) Ma smysl podávat vitaminy jako doplněk stravy? Pociťujete rozdíl? Třeba můžu říct že že jara holky nebyly víceméně nemocne vůbec, krom reakce na očkování.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14574
25.8.23 20:52
@Tajemnadama píše:
Ahoj třeba mi zde nekdo poradi. Loňské září mi deti nastoupili do skolky, a začali klasicky tahat jednu nemoc za druhou. Davala jsem sirupy a tablety na imunitu. Vzdycky donesli jen virozu, nikdy naštěstí nic vazneho. Každopádně, letos v zari nastupuji do prace, a ráda bych kdyby vydrzeli aspoň dva týdny vkuse. :) Ma smysl podávat vitaminy jako doplněk stravy? Pociťujete rozdíl? Třeba můžu říct že že jara holky nebyly víceméně nemocne vůbec, krom reakce na očkování.

Já si myslím, ze to smysl má, málokdo má podle mě tak dokonale pestrou stravu, aby celou potřebu vitaminu spolehlive vykryl z ni. Určitě rybí tuk je fajn, ten vždycky od podzimu do jara dětem dávám, občas teda vynechavam, a v lete dam jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.8.23 20:58

Určitě má. Jak pro děti, tak pro dospělé. Ségra ve školce furt nemocná, pak začala brát vitamín C, déčko a imunita se zlepšila. Já po loňském kovidu imunita úplně na nic tak od podzimu do jara beru lichořeřišnici a pak celý rok béčko, hořčík a omegu..
Určitě to má smysl imunitu podpořit, nikdo nemá tak dokonalou stravu aby pokryl denní příjem vitamínů a minerálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
25.8.23 20:58

Určitě mají smysl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
25.8.23 21:10

U nás fungují přípravky s imunoglukanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.8.23 21:17

Tak ono je zasadni, CO to dite bere a kolik ucinne latky v tom je.

Kdyz slysim „neco na imunitu“ a ze si spousta lidi pod tim predstavuje nejake ty martanky, ve kterych je nula nula nic, nebo nejaky sumak, kde je homeopaticke mnozstvi vitaminu C, tak se mi otvira kudla v kapse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
25.8.23 21:21
@Lucie_Sx píše:
Tak ono je zasadni, CO to dite bere a kolik ucinne latky v tom je.Kdyz slysim „neco na imunitu“ a ze si spousta lidi pod tim predstavuje nejake ty martanky, ve kterych je nula nula nic, nebo nejaky sumak, kde je homeopaticke mnozstvi vitaminu C, tak se mi otvira kudla v kapse…

Co tohle? https://www.lekarna-bella.cz/…00iu-tbl-120#…

• Citovat
  • Upravit
24992
25.8.23 21:26

Ano, má to smysl, ale je potřeba vybrat vhodné vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
25.8.23 21:28

Kvalitní smysl mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
25.8.23 21:34
@Lucie_Sx píše:
Tak ono je zasadni, CO to dite bere a kolik ucinne latky v tom je.Kdyz slysim „neco na imunitu“ a ze si spousta lidi pod tim predstavuje nejake ty martanky, ve kterych je nula nula nic, nebo nejaky sumak, kde je homeopaticke mnozstvi vitaminu C, tak se mi otvira kudla v kapse…

Tak co doporučuješ?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
25.8.23 21:51

Tezko rict…ty male deti si temi nemocemi holt musi projit, aby ziskaly pozdeji tu imunitu…vitaminy, jsou podpurne, mohou nemoc zkratit, nemohou ale zabranit jejimu vzplanuti, si myslim, na to je treba mit protilatky :nevim:…mam dve deti, oba stejne podminky…oba ale uplne rozdilny imunitni system, zatimco dcera byla od miminka neustale nemocna, s vysokymi horeckami, anginu co pul roku, strevni chripky, caste zvraceni, vcetne horsich reakci na ockovani, tak syn mel horecku vseho vsudy jednou, zvracel taky jednou, po ockovani mu nebylo nikdy nic :nevim: Covid meli taktez oba, dcera horecku, syn jen rymu bez dalsich priznaku.

• Citovat
  • Upravit
140230
25.8.23 21:57
@Lucie_Sx píše:

ty jsi Lucie odbornice na všechno, jak jsem četla v jiné diskuzi, Tak se ukaž a doporuč vhodné vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.8.23 21:58

Za mně ano..dáváme Sanostol a spokojenost ale ještě navštevujeme saunu takže zatím to funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
25.8.23 22:07
@Tajemnadama píše:

Pokud chceš vyhazovat zbytečně peníze, tak to smysl má. Jinak ne, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.8.23 22:15
@Tajemnadama píše:
Co tohle? https://www.lekarna-bella.cz/…00iu-tbl-120#…

No to fakt ne, koukni na slozeni, aromata atd, na co. A denni doporucovanou davku cecka a decka povazuju skoro za placebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí