Make-up, co není na tváři cítit

28.9.24 14:17

Make-up, co není na tváři cítit

Ahoj,
sháním mejkap, co kryje lehce/středně a není cítit na obličeji. Teď jsem měla Dermacol Barrandov a ten byl celý den na obliceji cítit, hrozně mě to štvalo :D doufám, že něco takového vůbec existuje.
Kdybyste měli tip na fajn korektor pod oči, sem s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
645
28.9.24 14:30
@Kristyna.Cerna píše: Více

BB krém Cica Clearing od Purita, koupíš na Notinu. Korejská kosmetika je oproti Dermacolu jak výlet do New Yorku oproti Horní Dolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
28.9.24 15:04

No tak i Dermacol má mnoho různých druhů make-upů. Pokud jsi měla tu klasiku Dermacol Cover, tak ten cítit na pleti je.
Já roky používala Dermacol Caviar, ten má ve víčku i korektor.
Jinak teď nedám dopustit na estee lauder long wear

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.10.24 21:20

Dobrý den, doporučuji vyzkoušet makeup Estée Lauder Double Wear Light, který má lehké až střední krytí a na obličeji je velmi příjemný, aniž by byl cítit. Co se týče korektoru pod oči, mohla by se Vám líbit varianta od NARS Radiant Creamy Concealer – dobře kryje a není těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.10.24 22:27

Nui cosmetics s hedvábným efektem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
6.10.24 08:20

Já občas používám make-upy od značky Bourjois, rozhodně doporučuju Healthy Mix - je lehký na tváři a ta výdrž je skvělá. Co se korektoru týče, Maybelline Instant Age Rewind je super pod oči. 😊

• Citovat
  • Upravit
20.10.24 18:30
@hopsahejsa píše: Více

Koupila jsem a zkusila. Na tváři skutečně cítit není. Děkuji za tip. Je to to, co jsem hledala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.10.24 19:05

Za sebe poradim „Armani luminous silk foundation“ vytvori nadhernou sametovou, ale neviditelnou vrstvu. Zkusila jsem a uz nikdy jsem nechtela nic jinyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.24 20:46
@Kristyna.Cerna píše: Více

Super, to jsem rada, jako bonus ma i o dost lepší složení než parfumerkove/drogerkove hrůzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.24 20:48
@dendishek píše: Více

Mě Nui přišel takový podivný a to jsem měla dvě balení než jsem to vzdala, ale jejich krémové tvarenky v tube jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
21.10.24 20:50

Taky absolutně nesnese pocit makeupu na tváři, používám CC od Erborian a korektor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí