Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
sháním mejkap, co kryje lehce/středně a není cítit na obličeji. Teď jsem měla Dermacol Barrandov a ten byl celý den na obliceji cítit, hrozně mě to štvalo
doufám, že něco takového vůbec existuje.
Kdybyste měli tip na fajn korektor pod oči, sem s ním.
@Kristyna.Cerna píše: Více
BB krém Cica Clearing od Purita, koupíš na Notinu. Korejská kosmetika je oproti Dermacolu jak výlet do New Yorku oproti Horní Dolní.
No tak i Dermacol má mnoho různých druhů make-upů. Pokud jsi měla tu klasiku Dermacol Cover, tak ten cítit na pleti je.
Já roky používala Dermacol Caviar, ten má ve víčku i korektor.
Jinak teď nedám dopustit na estee lauder long wear
Dobrý den, doporučuji vyzkoušet makeup Estée Lauder Double Wear Light, který má lehké až střední krytí a na obličeji je velmi příjemný, aniž by byl cítit. Co se týče korektoru pod oči, mohla by se Vám líbit varianta od NARS Radiant Creamy Concealer – dobře kryje a není těžký.
Já občas používám make-upy od značky Bourjois, rozhodně doporučuju Healthy Mix - je lehký na tváři a ta výdrž je skvělá. Co se korektoru týče, Maybelline Instant Age Rewind je super pod oči. 😊
@hopsahejsa píše: Více
Koupila jsem a zkusila. Na tváři skutečně cítit není. Děkuji za tip. Je to to, co jsem hledala ![]()
Za sebe poradim „Armani luminous silk foundation“ vytvori nadhernou sametovou, ale neviditelnou vrstvu. Zkusila jsem a uz nikdy jsem nechtela nic jinyho ![]()
@Kristyna.Cerna píše: Více
Super, to jsem rada, jako bonus ma i o dost lepší složení než parfumerkove/drogerkove hrůzy.
@dendishek píše: Více
Mě Nui přišel takový podivný a to jsem měla dvě balení než jsem to vzdala, ale jejich krémové tvarenky v tube jsou super.
Taky absolutně nesnese pocit makeupu na tváři, používám CC od Erborian a korektor.