Malá bulka v prsu a tlačení na hrudi

7157
28.6.14 12:18

mala bulka v prsu a tlaceni na hrudi

Ahoj.. nekolik dni mam tlaceni na hrudi a vcera jsem si nahmatala malinkou tvrdou kulicku v prsu.. muze to mit souvislost s tim tlakem na hrudi?? V patek jdu na sono, tak uz, aby to bylo a ja mohla byt klidnejsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.6.14 13:06

Ahoj, neboj se :hug: já měla to samé…našla jsem si bulku u prsního dvorce, tak jsem také panikařila, letěla na uz a byla to tuková bulka, takže nakonec to vyřízl doktor na chrurgii a měla jsem klid ;) s tím tlakem na hrudi by to nemělo mít určitě souvislost ale zmin' se raději u doktora.
Pak napiš, jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.6.14 13:14

Dekuji moc.. snad to bude taky jen na tukova bulka..je to takova tvrda zlazova kulicka, hrozne se bojim.. s tim tlakem uz jsem byla u dr.. odeslal me na kardiologii, srdce mam v poradku, rikali ze to muze byt blokla hrudni pater, jenze ted jsem si nasla tu bulku tak plasim jestli to nema souvislost :,(. dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 13:20
@kelynka píše:
Dekuji moc.. snad to bude taky jen na tukova bulka..je to takova tvrda zlazova kulicka, hrozne se bojim.. s tim tlakem uz jsem byla u dr.. odeslal me na kardiologii, srdce mam v poradku, rikali ze to muze byt blokla hrudni pater, jenze ted jsem si nasla tu bulku tak plasim jestli to nema souvislost :,(. dekuji moc :hug:

nenáš vůbec za co :hug: a ano, přesně jak ty píšeš, byla to taková tvrdá kulička jako hrášek…chápu tě, strach jsem měla taky pekelnej ale ta úleva potom…jinak mě taktéž napadlo, že ten tlak co popisuješ, může mít něco společného s tou bloklou hrudní páteří. Drž se a měj se hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.6.14 13:27

Moc dekuji :hug: mej se hezky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.12.14 21:54

Ahoj prosim holky o radu.mam malou kulicku v pravem prsu. jakoby z boku kde zacina prso.jde zatlacit mezi zebra je mala a neboli.mam ji tam uz nekolik let.ted,ale par dni me pobolivaji prsa a tahne se to jakoby od te boulicky. nejhorsi to bylo dnes kdyz jsem rano vztavala. takova bolest jako v tehu kdyz se mi nalila prsa a bolely nepretrzite az do konce tehu.to prave prso je takove plnejsi a tezsi dnes.beru triregol uz par mesicu.po porodu jsem brala azalii a ta mi rozhodila cyklus. triregol to pry ma ustalit.ted je prvni mesic kdy konecne nespinim a ms byla tak jak ma.mam s tim prsem zajit k obvodacce at me posle asi na sono? nebo na gyndu? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.12.14 21:59

Jeste jsem zapomela..hrudnik me bolel asi tri dni jako bych mela silny kasel. pritom jsem zdrava.ale jako by mi na prsou lezela cihla..nevim jestli to muze mit nejakou spojitost pridalo se k tomu vsemu neuveritelne svedeni hlavy..tak bych mozna mela jit k obvodacce a ta mi da zpravu pro gyndare ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí