Malá ložnice, kam s postýlku?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tanununa
23.3.17 12:41

Malá ložnice, kam s postýlkou?

Ahoj, podobný dotaz jsem tu nenašla… Trápí mě, že máme s přítelem malou ložnici a miminko na cestě. Nabízí se možnost, udělat „druhou ložnici“ s velkou dětskou postýlkou, ze které by časem byl dětský pokoj. A nebo sehnat či nechat vyrobit malinkou postýlku nebo kolébku a dát ji do druhé části ložnice (cca 80×300cm), kde je ovšem velké zrcadlo a po celé délce šatní skříně… Máte prosím někdo radu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
23.3.17 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanununa
23.3.17 12:56
@Alyss1 píše:
A co takhle?http://www.pinkorblue.cz/…a129370.html

@Alyss1
Díky za nápad, proberu to s přítelem! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3348
23.3.17 12:57

Máme ji doma, je moc hezká. je tedy děsně drahá, to jo. ale dá se prodta. nebo si ji kup někde na bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
23.3.17 12:59

A co udelat tu druhou loznici, kde by mimi spalo pres den, a v noci u vas v posteli? Mi meli postylku metr od postele a stejne sem si brala malyho na noc k sobe, bylo to pohodlnejsi co se tyce kojeni, malej se nebudil kdyz me citil vedle sebe a nemusela sem co dve hodiny vylezat z postele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.3.17 13:01

My měli postýlku v obýváku..dveře z ložnice otevřené, vše jsem slyšela..hold jsem vstávala..ale kupovat tohle drahé " něco " je to dost malé, z toho dítě hned vyroste se mi zdá..

• Citovat
  • Upravit
1116

Tak pokud mate navic dalsi pokoj, tak co udelat mimcu pokojicek uz tam? Spoustu rodicu to tak resi a samozrejme to ma sve vyhody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanununa

@Kriss Tina Líbilo se mi kdyby mrňous spal s námi v posteli, ale docela dost trpím na noční můry a nevím jak by dopadl…

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
23.3.17 13:02

Pokud máte první dítě, tak bych asi upřednostnila variantu dětského pokojíku s postelí pro matku. Aspoň se partner vyspí a i pro tebe to bude pohodlnější. My jsme třetí dítko v ložnici mít museli, první dvě byli v pokojíku se mnou cca do 6 měsíců, pak jsem se stěhovala zpět do ložnice. Ložnici máme 2×3m, je tam postel a skříň a zbývá pruh 70×200cm, tam jsem vmáčkla postýlku o menším než standardním rozměru a manžel začal spát se špunty do uší, přebalovala jsem v kuchyni. Teď už spí všechny děti v pokojíku spolu (nejmenší 10 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
23.3.17 13:02

Tak pokud máte místo šíře 80, tak se vám tam klasická 60×120 vejde, ne? Jakákoliv kolébka, košík, nebo to, co píše @Alyss1 je na chvíli. Nebo mějte dítě mezi sebou.
Přestěhování do větší místnosti by ale asi bylo lepší řešení.
My máme z jedné strany postel šíře 70, z druhé 60 a máme to taky tip ťop. A třetí dcera spí s námi v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tanununa
23.3.17 13:06

Takže myslíte že udělat normálně dětský pokojíček s postelí jen pro mně a nechávat ho spát tam, případně u nás? :andel:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.3.17 13:19
@Tanununa píše:
Takže myslíte že udělat normálně dětský pokojíček s postelí jen pro mně a nechávat ho spát tam, případně u nás? :andel:

já myslím že to bude nejlepší..
syn s náma dokonce spát ani nechtěl..měli jsme ho v ložnici asi měsíc a měl strašně špatné spaní..přestěhovali jsme ho do obýváků - spal tedy sám v celé místnosti a najednou spal klidně a téměř celou noc..zato ted ve 4 letech za náma pravidelně kolem třetí ráno chodí do postele:o) takže myslím že s dítětem se naspíš ještě dost.. ;)

spíš bych to viděla na to že budeš spát ty u něho v pokoji..brát si tak malé dítě do společné ložnice to bych nedělala..já osobně bych měla strach..ono aspon chlapa nebudete budit..ty si v klidu pokojíš, přebalíš, a nemusíš svítit v ložnici…chlap je přece jen ten živitel a musí se do práce trochu vyspat. ;)

• Citovat
  • Upravit
Tanununa
23.3.17 13:22

@Aries6 Technicky vzato by se vešla, jenže tam je akorát prostor na otevření skříní.. Čímž bych 3 skříně zazdila.

• Citovat
  • Upravit
2005
23.3.17 13:29

My jsme měli na půl roku z půjčovny pronajatou postýlku - „a lá skleněný nákupní vozík“, jako mají v porodnicích.
Používala jsem ji přes den na popovážení po domě a na terasu. Na noc mimčo spalo v klasický postýlce s náma v ložnici. Ale prvních pár měsíců byste to mohli vyřešit touhle mobilní a pak začít řešit dětský pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
23.3.17 13:44
@Tanununa píše:
@Aries6 Technicky vzato by se vešla, jenže tam je akorát prostor na otevření skříní.. Čímž bych 3 skříně zazdila.

Aha, tak to jo. A přestěhování do vedlejší místnosti, jak jsi psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný