Malá prsa a komplex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
28.5.22 13:37

Mám to obdobně. Jsem drobná, štíhlá, dívčí - takový - sportovní typ. Já si v tvým věku občas taky zaplakala, když to na mě padlo. Já měla vždy však větší sebevědomí, vždy jsem to měla v hlavě srovnané a věděla, že plastiku nee. Takže jsem se brzo oklepala. Mně pomáhalo chodit bez podprdy Hned bylo vidět že kozy mám :lol: Dnes ve 40 je mi to u zádele, mám manžela co mu to neva (též není dokonalý). Pokud je to pro tebe neúnosné, zkus tu plastiku no. Jde to i na splátky pokud jde o prachy. Ale zvaž to. Fakt nejsou pidi prsa žádné mega průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 13:43
@ZuzaM píše:
Nejsi ty náhodou chlap? To by odpovídalo tomu, že ani nevíš, jak se vybírá podprda a jen si chceš číst o tom, jaká má kdo prsa.

Ne, chlap opravdu nejsem. To, že si ženy vybírají špatné podprsenky je dost známá věc, u nás v česku je tím známá taková ta korpulentní paní (jméno si nevzpomenu), která o tom mluví, kudy jen jde, byla i v show J. Krause. :D Nevím, proč by zrovna toto + nechtít děti ze mě dělala chlapa

• Citovat
  • Upravit
12635
28.5.22 13:51
@Anonymní píše:
Ahoj, přišla jsem se tak trochu vyzpovídat, protože to na mě zase dolehlo. Je mi 23 let a odjakživa mám malá prsa. Bylo období, kdy jsem v pubertě měla velkou nadváhu, ale prsa jsem stejně žádná neměla, takže nějaké přibírání na to nemělo vliv. Mám 167cm a 55 kilo, takže jsem poměrně štíhlá.
Jenže teď k tomu komplexu. Všechny holky kolem mě nějaká ta prsa mají. Neříkám, že všechny zrovna velké, ale mají je. Já pokud si dám jen braletku nebo sportovní podprsenku, tak mi to prsa splaskne a nemám tam nic, naopak sehnat běžnou košíčkovou podprsenku je pro mě peklo, protože Áčka jsou mi malé z důvodu mojeho širokého hrudníku, takže mi to všude udělá akorát takové ty nelichotivé špeky, a do Béček bych nastrkala ještě i souseda.
Malá prsa jako taková mi přijdou na ostatních ženách atraktivní, ale já se v nic necítím dostatečně žensky i z toho důvodu, že je mám opravdu ošklivé tvarem. Levé, to znatelně větší, by ještě šlo, ale to pravé když vidím, tak se mi chce brečet :,( Mám ho takové divné špičaté, doslova vypadá jako mužský penis, ať už to zní jakkoliv vtipně. V podstatě vystupuje jen bradavka, které taky nemám zrovna lichotivé.
Moje rodina mě v tom nikdy nepodpořila. Všechny ženy u nás v rodině mají velká, pevná pěkná prsa, jak mamka, tak babičky. Jen já jediná jsem se nějak nepovedla. Za svá prsa se šíleně stydím a nevím, jak s tím pracovat. Snažím se všemi způsoby pracovat na své ženskosti, jsem upravená, nosím šperky a pěkné oblečení, ale tak nějak si říkám, že mít hezčí, třeba plnější a kulatější prsa, by mi hodně pomohlo v sebevědomí. Ale na operaci nemám peníze.
Měla jsem dva sexuální partnery a oba mi dávali najevo, že je mám malá a že „by se vůbec nezlobili, kdyby byly o něco větší“, což mi na mém sebevědomí moc nepřidalo. To samé babička - nedávno jsem jí říkala, že si jdu kupovat podprsenku a ona se hned zeptala, jestli „push upku“ a hrozně se tomu smála.
Vím, že prsa nejsou všechno a že existují muži, kteří jsou horňáci a dolňáci jak se říká, ale právě prsa jsou to, co ženy odděluje od muže. Navíc jsou hnedka pod obličejem nahoře na hrudníku, takže je jasné, že si toho lidi prostě všímají.
Omlouvám se za takový emocionální výplod, ale zrovna teď s příchodem léta, plavek a tílek, to na mě zase doléhá a cítím se opravdu hrozně :,( moc by mi pomohlo, kdybyste se ozvaly vy holky, které jste na tom stejně a třeba co jste dělaly, abyste to sebevědomí i na úkor „nedokonalých“ prsou v sobě probudily

Nic si z togo nedelej, taky se netesim na leto na noseni tilek. Mam opacny problem, prsa obrovska, nemohu moc s nimi behat, v lete se poti, zaparuje se pod nimi, boli me zada..nemohu sehnat plavky..tilka taky nenosim..protoze to vypada vulgarne :nevim: bud rada ze se nemusis trapit s podprdama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.5.22 13:52

Já mám teda taky malá, i když hezká prsa. Taky jsem si v mládí něco vyslechla, ale dnes jsem naprosto spokojená. V mém věku jsou malá prsa výhra. Co mi ale jedno není, je to, že plešatím. A s tím fakt nic neuděláš. Jasně, jsou příčesky a paruky, ale to je stejné řešení jak push up podprsenka na malá prsa. S prsama můžeš na plastiku, se ztrátou vlasů se musíš smířit, ať chceš nebo ne. A je to sakra těžké. Nechci tvůj problém zlehčovat, jen ukázat jiný úhel pohledu. Jestli se opravdu tolik trapíš a nedokážeš se s tím vyrovnat, nech si udělat nová krásná prsa. Přeji ti, ať jsi šťastná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.5.22 13:59
@Tomie píše:
Tak ono je všude něco, a osobně mi přijdou nejlepší malá, klidně ta A. Měla jsem za mlada A, pak A-B, teď na stará kolena DD, a to pohodlí je velké plus malých prsou - můžeš běžet bez podprsenky aniž by sis prsa musela držet, prakticky podprsenku skoro nepotřebuješ, pohodlnější spaní v libovolné poloze, nikam se to vleže nerozlévá, žádné vrásky mezi prsy, pohodlnější nošení crossbody kabelek… :nevim: Navíc, malá prsa si můžeš vycpat, ale velká neschováš. Taky můžeš nosit výstřihy až do nevím kam, a nevypadáš lacině, ale módně.Příspěvek upraven 28.05.22 v 13:15

To mě zaujalo :think: Měla jsi A a teď máš D? 8o Prosím tě, kdy a jak se to stalo? Věkem? Váhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.5.22 14:12

@Paoloska
Nechci plevelit diskusi, jen mě zajímá tvůj problém. To máš po covidu či jiné nemoci nebo to máte v rodině? Snad nevadí můj dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.5.22 14:21

@Kelliee Ani dědičné ani po covidu. Prošla jsem veškerá vyšetření a na nic se nepřišlo. Je to dlouholetá záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
28.5.22 14:40

Ahoj zakladatelko,
mám přesně opačný problém, prsa mám +- C a strašně mě to štve. Prsa se mi vůbec nelíbí. Ve tvém věku jsem měla anorexii, takže prsa ani ta A a byla jsem rozhodně šťastnější, než teď. Bohužel jsem nabrala po lékách a vyrostla mi ta C. Hrozně se za to stydím. Když jsem neměla prsa prakticky žádná, tak jsem měla v té době 2 přítele (tedy samozřejmě ne naráz) a ani jednomu to vůbec nevadilo, že nemám prsa. Hrozně nerada si kupuji podprsenky… Když už, tak chodím do Intimissimi, tam jsou u nás moc ochotní a poradí, ale stejně se za ta prsa stydím… Ještě pořád myslím na to, kdybych dostala rakovinu prsu, že je lepší je nemít žádná, než aby operovali velká. Jako chápu, že tě to trápí, ale určitě se najdou chlapi, kteří na to poznámky mít nebudou… a v nejhorším jde udělat ta plastika. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
28.5.22 14:52
@Paoloska píše:
@Kelliee Ani dědičné ani po covidu. Prošla jsem veškerá vyšetření a na nic se nepřišlo. Je to dlouholetá záležitost.

Ahoj, taky mi jeden čas strašně padaly vlasy a na nic se nepřišlo, jak dlouho to u tebe trvá? Nemáš nějaké stresy? Zkoušela jsi nějaké preparáty? Kamarádce taky hodně padaly, ale pak nasadila Donna hair forte a zlepšilo se jí to hodně (tím nechci tomuto preparátu dělat reklamu). Jinak já mám teď bohužel trichotillománii (vlasy si vytrhávám) a plešatím a strašně se tím trápím, ale někdy mám takové záchvaty, že mi nejde s tím přestat. Právě teď beru taky Donna hair forte a ještě jedna jiná kamarádka mi doporučila šampón Olaplex ze Sephory. Tak ho taky zkouším. A tobě padají tak, že plešatíš? (Promiň, že se ptám, nemusíš odpovídat). Úplně tě chápu, jak je to nepříjemné, přijít o část vlasů a moc držím palce, aby se to třeba ještě zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 15:00

Ahoj, taky jsem se kvůli prsům trápila. Co bych já dala za malá prsa, mně se zase nikdy nelíbila velká prsa a nakonec je mám největší v rodině :lol: Ono to tak už v životě bývá, že dostaneš to, co zrovna nechceš. :kytka: Když mám podprsenku, tak to ještě jde, ale bez ní mi moje prsa nepřijdou moc pěkná, mají tvar jako „psí uši“, povislá a to jsem stejně stará jako ty, nevím, co budu dělat, až budu starší.
Mimochodem do plastiky bych nikdy nešla. Bavila jsem se o tom jednou se známým a překvapil mě jeho názor, že umělá prsa jsou hnus. Do té doby jsem se domnívala, že se pěkná, pevná, vytvarovaná prsa chlapům líbí, ale on prohlásil, že měl v posteli holky s umělýma prsama a byl to pěknej hnus, prý na to šáhneš a cítíš, že jsou nepřirozeně tvrdá, umělá, takže znovu už by se slečnou s umělýma nechtěl.
Taky mě moc mrzí, co ti řekli tví bývalí, vykašli se na jejich hloupé poznámky. Mohla jsi jim odvětit něco v tom smyslu, že bys ti také nevadilo, kdyby jejich chlouba měla poněkud větší rozměry 8) :oops:

• Citovat
  • Upravit
34473
28.5.22 15:17
@Anonymní píše:
Ne, chlap opravdu nejsem. To, že si ženy vybírají špatné podprsenky je dost známá věc, u nás v česku je tím známá taková ta korpulentní paní (jméno si nevzpomenu), která o tom mluví, kudy jen jde, byla i v show J. Krause. :D Nevím, proč by zrovna toto + nechtít děti ze mě dělala chlapa

Tak zrovna ta korpulentní paní podle mě vybrat správnou velikost neumí. Co jsem viděla, tak na všechny navleče o 2 čísla větší podprsenku, což třeba zrovna u velkých prsou je docela problém. Taková „odbornice“ umím být taky. Podle toho, co píšeš, bys potřebovala větší obvod podprsenky, ne větší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
28.5.22 15:41
@terien píše:
Tak zrovna ta korpulentní paní podle mě vybrat správnou velikost neumí. Co jsem viděla, tak na všechny navleče o 2 čísla větší podprsenku, což třeba zrovna u velkých prsou je docela problém. Taková „odbornice“ umím být taky. Podle toho, co píšeš, bys potřebovala větší obvod podprsenky, ne větší velikost.

Co vím tak ta korpulentní paní jede metodu užší obvod, větší košíčky. A to u mě těžce nefunguje, mám vyzkoušeno. Byť jsem štíhlá tak obvod mě tlačí, že se nemohu nadechnout a do košíčků stejně nemám co dát. Takže žádných 70/B ale 75/A! Nicméně hodně moc záleží na tvaru! Ten fakt dělá divy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.5.22 15:55
@Karinkas píše:
Co vím tak ta korpulentní paní jede metodu užší obvod, větší košíčky. A to u mě těžce nefunguje, mám vyzkoušeno. Byť jsem štíhlá tak obvod mě tlačí, že se nemohu nadechnout a do košíčků stejně nemám co dát. Takže žádných 70/B ale 75/A! Nicméně hodně moc záleží na tvaru! Ten fakt dělá divy!!!

To nefunguje asi u nikoho, navíc to vypadá strašně. Přesně tak píšeš, kolikrát právě stačí přidat na obvodu a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
28.5.22 15:58

Jsem přes půl roku po plastice/augmentaci a řeknu ti… moje jedno z nejlepších rozhodnutí v životě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.5.22 16:07

@kve-tinka
Mám též 2 kamarádky stejného názoru. Šly do toho obě kolem 35 a po dětech. Za mě teda to fakt nepotřebovaly, nicméně chválí si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová