Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano uvažovala jsem o tom, na druhou stranu umělá prsa taky nejsou na pořád. Známá si je nechávala dělat cca v roce 2010 a ted musí na přeoperaci, protože samozřejmě a ty roky se jí taky vytahaly, a už nedrží tak jako dřív.A nevím, zda má cenu investovat do něčeho, co je jen na pár let.
Trápí tě to? Trápí, tak si nech prsa udělat a hotovo. když si koupíš auto, pračku, myčku atd, tak to máš taky jen na pár let ![]()
@Kelliee píše:
@kve-tinka
Mám též 2 kamarádky stejného názoru. Šly do toho obě kolem 35 a po dětech. Za mě teda to fakt nepotřebovaly, nicméně chválí si to.
děti i věk sedí na mě ![]()
@Anonymní píše:
Ano uvažovala jsem o tom, na druhou stranu umělá prsa taky nejsou na pořád. Známá si je nechávala dělat cca v roce 2010 a ted musí na přeoperaci, protože samozřejmě a ty roky se jí taky vytahaly, a už nedrží tak jako dřív. A nevím, zda má cenu investovat do něčeho, co je jen na pár let.
Ona na tu operaci nemusí, ona chce a to je rozdíl
Asi jediným řešením je augmentace. Ale to ty nechceš. Tak už pak fakt nevím. Nebo můžeš zkusit ty 🐐 🐐 přípravky
@Lollitka Děkuji
Ano, zkoušela jsem toho spoustu. Trvá to už cca 20 let. Lepší to určitě nebude, to jsem vzdala. Tobě přeji hodně štěstí, ať nad svým trápením zvítězíš ![]()
@terien píše:
Tak zrovna ta korpulentní paní podle mě vybrat správnou velikost neumí. Co jsem viděla, tak na všechny navleče o 2 čísla větší podprsenku, což třeba zrovna u velkých prsou je docela problém. Taková „odbornice“ umím být taky. Podle toho, co píšeš, bys potřebovala větší obvod podprsenky, ne větší velikost.
Mám v plánu se jít podívat do nějakého specializovaného obchodu, kde by mi poradili, ale i kalkulačka na astratexu mi vyhodila 70C ![]()
Však 70C jsou pidiprsa ![]()
Nosím 65D (30D od VS, jiné značky mi prostě nesedí) a do velkých prsou mám sakra daleko.
Jéé, bobííí ![]()
Když mi bylo jako Tobě, taky jsem měla stres, že mám prsa malá a mají pitomý špičatý tvar.
Teď je mi přes 30 a beru už prsa úplně jinak, klidně jdu bez podprdy, vycpanou podprsenku už mám jenom asi jednu.
Všechno je to jenom o sebelásce a dobrém výběru partnera. Nikdy se nezavděčíš všem a pokud Tě někdo bude chtít shodit, urazit, zkritizovat, ponížit, nahonit si na Tobě ego… VŽDYCKY si něco najde. Důležitý je si uvědomit, že jsi v pořádku tak, jak jsi, a pokud se to někomu nelíbí, může jít přece o dům dál a vybrat si někoho podle svého vkusu. Navíc krásná prsa se obvykle s věkem taky změní a co pak? Pořád bys chtěla mít vedle sebe někoho, kdo se do Tebe zamiloval kvůli prsoum?
Já bych do operace nikdy nešla, je to velké riziko, tělo nemusí implantáty přijmout, pak jsou nutné reoperace… Podle mě to za to nestojí. Mrkni radši na hadříky od Girls Without Clothes a uč se mít ráda sama sebe takovou, jaká jsi ![]()
Taky mám malá prsa, košíčkové podprsenky téměř nenosím, protože do nich nemám co dát, prakticky nosím jenom sportovní. Ale nikdy mi to nevadilo, aspoň mi nic neskáče při běhu. A odtáhly 7 let laktace (v té době se tedy trochu zvětšily), teď už mám zase svoje nulky a jsem za ně ráda ![]()
Podívej, jinak si určitě pěkná holka, zapracuj na zbytku postavy, oblečení, účesu…já jsem i přes tento handicap nikdy neměla o chlapy nouzi. Moje kamarádka je úplně placatá (jako že fakt úplně), ale jinak moc hezká a vždycky o ni byl zájem. ![]()
Je to jenom o přístupu.
Diskuzi jsem nečetla. V případě, že popisuješ nesouměrnost ve velikosti i tvaru, je dobré navštívit odborníka. Pokud to je, jak popisuješ, operace by vzhledem k “vadě” byla na pojišťovnu. Samozřejmě pokud to uzná lékař. Vypisovat tady je k ničemu, je potřeba navštívit chirurga, který “vadu”zhodnotí a navrhne postup. Kamarádka takto operovaná byla, jedno nic, druhé vytahané, cítila se pak po dlouhé době “zdravá.” At ti to vyjde.
@Pipet píše:
Však 70C jsou pidiprsa
Nosím 65D (30D od VS, jiné značky mi prostě nesedí) a do velkých prsou mám sakra daleko.
No pidiprsa mám, to je pravda. Ale měla jsem vždy za to, že C jsou takzvané trojky, a to už mám v hlavě uložené jako fakt velká prsa ![]()
@Pipet píše:
Však 70C jsou pidiprsa
Tak to je úhel pohledu. C nejsou pidi prsa, ale prsa akorát, mě i velikost B připadá jako akorát. D a více jsou podle velký prsa a jejich majitelky většinou nejsou nejhubenější, takze ty prsa tvoří hlavně tuk.
@Anonymní píše:
No pidiprsa mám, to je pravda. Ale měla jsem vždy za to, že C jsou takzvané trojky, a to už mám v hlavě uložené jako fakt velká prsa
Předrevoluční značení fakt nebrat.
Šla bych na plastiku,.ale ty prsa jsou na omak fakt hnusný. ![]()
@Alušáček píše:
Tak to je úhel pohledu. C nejsou pidi prsa, ale prsa akorát, mě i velikost B připadá jako akorát. D a více jsou podle velký prsa a jejich majitelky většinou nejsou nejhubenější, takze ty prsa tvoří hlavně tuk.
Jasně, jenže je dost rozdíl zmiňovaných 70C a třeba 85C, to je úplně jiná velikost, i když oboje je C.
Měřím pod/přes prsa 70cm/88cm, Troufnu si říct, že jsem hubená (175cm, 55kg) a přesto mám „déčka“. U malých obvodů ta písmenka prostě naskočí hned.