Malá prsa, smíření

677
18.9.17 06:51

malá prsa, smíření

Dobrý den, potřebovala bych radu nějaké ženy, která je na tom stejně jako já. To znamená že má hodně malá prsa.. Vím že to zní, jako bych byla nějaká 13leta holka, ale to, nejsem. Mam po jednom dítěti, vždycky jsem je měla malý ale teď si to nějak víc uvědomuji a strašně se trápím..muj chlap říká ze mu o prsa u žen nejde, ale jak bych tomu mohla věřit vždyť je to chlap.. Nejsem tlustá, měřím 164 a vážím 55, ale už nejsem 100%pevná a ty prsa nula nula nic mi nepridavaj. Chtěla bych radu jak to mile damy zvládáte? Venku, v TV všude jsou ženy které vidí váš muž a jak zvládáte si to nepřipouštět a neporovnávat se s nimi a následně nemít deprese a dávat sežrat svému partnerovi něco, za co nemůže… Bojím se že mu to bude chybět..( Na plastiku nemám peníze.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
18.9.17 07:08

Na rovinu, já mám pro změnu prsa větší a vadí mi. Neumíš si představit, jak je to frustrující při každém spocení, kdy mám pod prsy vlhkou podprsenku, která za pár chvil začíná být cítit (aspoň já to cítím, i když manžel mi tvrdí, že necítí nic), v létě mám v těch místech někdy i boláky ze zapaření a nepomáhá nic.
Stran chlapů a toho, že přeci jako chlap potřebuje, abys měla prsa. Nemusí to tak být, ne nadarmo se říká, že jsou chlapi horňáci a dolňáci. Dolňáci fakt prsa nepotřebují tolik. Měla bys zapracovat na svém sebevědomí a nevidět se v zrcadle jenom jako ta s malými prsy.
Věř svému muži a věř v to, že Tě vnímá jako tu krásnou a vyhovuje mu to. Jinak by přeci nebyl s Tebou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
18.9.17 07:16

Tak ja te docela chapu, mam prsa fakt nulky, mozna s trochou dobre vule jednicky :lol: a jsem teda i dost hubena, takze vypadam trochu jako prkno..na operaci nemam penize ani odvahu, takze to resim push upkou, manzel to stejne vi jak vypadaji, takze to je spis pro muj pocit :mrgreen: no ale ted jsem tehotna a prsa mam skoro ctyrky, fakt nekecam je to uplne sileny, vypadam jak kdybych snedla tri melouny :-D…a za me uz se zase tesim az mi spadnou na ty moje nulky, boli me zada a ve finale se mi uz takhle velke ani nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
18.9.17 07:22

@nestarejtese hele to je vsechno ve tvy hlavě. Je to stejný jako bych se porovnávala s modelkama a zenskyma, co mají krasny pevný malý zadek. Kdežto můj tvarohovity útvar vyžaduje jistou představivost, aby v nem byl znát zadek 8) a me to netrápí. Ať se manžel klidne podívá na výstavní pozadí, však na hezké věci se hezky divá. Důležitý pro me je, ze se kazdy den vrátí za mnou a ten můj útvar si pomazlí :lol: (a neni to tak ze bych byla lenoch. Bohužel se celulitida rozjela po HA a od ty doby se ji nemůžu zbavit i pres cvičeni a velkou pomoc kosmetických přípravku.)
No proste jsem chtela jen říct, ze se nemůžeš porovnávat s jinyma, bud rada ze mas rozumného muze a tvá prsa mu neva ;)

• Citovat
  • Upravit
1638
18.9.17 07:26

Taky mám malá prsa, jsem po dvou dětech tak je mám prostě vykojené. Chlapovi to nevadí, nicméně když budu chtít plastiku tak mi to zaplatí, pro můj lepší pocit. Ale zatím o tom neuvažuju. Kupuji si push-up podprsenky takže to docela úspěšně maskuju :D Co je malé, to je hezké, tím se řídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.9.17 07:35

Děkuji vám ženy :kytka: Ono je to fakt těžký, mam období kdy jsem v pohodě a potom stačí blba narážka někoho třeba v TV ze pořádný prsa dělají správnou babu" a hned se v tom od rána do večera utapim.. A to nemluvě o tom když ještě bylo teplo a šli jsme k vodě a tam ženský nahoře bez..no měla sem chuť s brekem utéct :D :( tohle nesete jak? A ještě když to váš protějšek vidí? @kacenka.sks jinak toto je mazec :D me se v těhotenství zvětšily tak Max o číslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.9.17 07:39

@nestarejtese

Nezvládala jsem to..Ve škole se mi posmívali..ano, i holky. S manželem jsem od 21 let, on nikdy na prsa nebyl, ale přesto jsem ani v sexu podprdu nesundávala :?

Mám od 23 silikony a je to nejlepší věc, co jsem kdy mohla v životě udělat. Je to u mě obrat o 180 stupnů v sebevědomí. Mně i nejmenší podprsenka byla velká, odstávala. Nikdo nic nepoznal, mám je z velikosti 70A na vel.70 C (větší dvojky). Kojila jsem bez problémů. Měřím 164 cm a vážím 48 kg, takže k mé postavě akorát. ted čekám druhé dítě a kojit opět chci. Potom je ale měním, i když na vzhledu se to nepodepsalo, ale mám je už 9 let :)

Příspěvek upraven 18.09.17 v 07:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.9.17 07:41

@nestarejtese Jinak při kojení se mi zvětšily i s těmi silikony snad o dvě čísla, to byl šílený nezvyk, měla jsem na mou postavu fakt bomby :lol: Ale jsem ráda že je to za mnou, mně to pak i docela překáželo, i přestože byla pevná a nehoupala se jak přirozená prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.9.17 07:45

@nonina

To jsou dva extrémy - velká prsa a prsa žádná - když máš fakt jen bradavky, tak to opravdu není žádné terno. něco mezi je ideál. Kdybych měla hezké áčka, neřešila bych to. Ale já měla 0, to si nedokážeš představit..cítila jsem se jak kluk. Nikdy bych nechtěla balony, jak si některé ženy nechávají dělat třeba pětky. Nelíbí se mi to. Ale plné dvojky byl můj sen a i při výměně implantátu u této velikosti zůstanu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 07:50

Snad nevěříš tomu že chlap tě posuzuje podle prsou?? Většině chlapů je to opravdu jedno, je to jen v naší hlavě. Já měla prsa zase obrovská, delalo mi to samé problémy. Jenom těch keců co jsem si vyslechla od chlapů i od ženských :,( šla jsem na zmenšení a klidně bych si je nechala uříznout celý, nenáviděla jsem je. Čím menší tím lepší, věř že je to tak :hug:

• Citovat
  • Upravit
677
18.9.17 07:51

@Terez001 taky bych na plastiku klidně šla a přesně jak píšeš, dvojky by byli akorát..ale bohužel 70tisic fakt nemám a navíc muž je proti..říká ze je to blbost ale dokazu si představit jak by se tvářil kdybych na tu plastiku fakt šla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.9.17 07:54

@nestarejtese

Tak mně muž (tehdy přítel ještě) taky říkal, že raději až po dětech a že moje prsa neřeší, že mu to neva. Ale viděl, jak se trápím. Odráželo se to i v sexu. Tak mě podpořil a řekl, že je to na mně. Za což jsem mu rozhodně vděčná. Chlap nemůže vědět, jak se cítíš! On je chlap, on nic takového řešit nemusí.
Finance to je druhá stránka, mně větší část teda přispěl manžel, taky bych na to neměla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.9.17 07:55
@Anonymní píše:
Snad nevěříš tomu že chlap tě posuzuje podle prsou?? Většině chlapů je to opravdu jedno, je to jen v naší hlavě. Já měla prsa zase obrovská, delalo mi to samé problémy. Jenom těch keců co jsem si vyslechla od chlapů i od ženských :,( šla jsem na zmenšení a klidně bych si je nechala uříznout celý, nenáviděla jsem je. Čím menší tím lepší, věř že je to tak :hug:

Vážně? A opravdu si dokážeš představit ze bys měla sotva jedničky? Taky jsem si v životě vyslechla hodně řečí a nejhorší je, že ve svém okolí nikoho jako já nemám a ani neznám..proto si připadám jak nějakej ojedinělej případ… A myslíš že to nemůže chlapovi chybět třeba v sexu, ty prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
18.9.17 07:55

Já mám naopak opačný problém. Mám 5 a to jsem ještě nikdy nebyla těhotná. V létě se mi to pořád zaparuje, podprsenka je ihned mokrá, bolí z toho zada, pri sportu taky nic moc. Třeba běh je vcelku utrpení když si nevezmu sportovní podprsenku, třeba dobihani busu. Špatně se mi na nich spi. No taky to není výhra. Ale řekla bych že když máte muže který říká ze mu o to nejde je to jen ve vaší hlavě. Tak na tom zapracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.9.17 07:56
@Anonymní píše:
Snad nevěříš tomu že chlap tě posuzuje podle prsou?? Většině chlapů je to opravdu jedno, je to jen v naší hlavě. Já měla prsa zase obrovská, delalo mi to samé problémy. Jenom těch keců co jsem si vyslechla od chlapů i od ženských :,( šla jsem na zmenšení a klidně bych si je nechala uříznout celý, nenáviděla jsem je. Čím menší tím lepší, věř že je to tak :hug:

Já teda nevěřím, že to tak je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová