Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kve-tinka píše:
Tady ty soutěže, ať je výhra cokoliv mi příjdou tak ubohé…né kvůli zakladatelce, ale kvůli všem zúčastněným…prostě vyhrává, kdo má nejvíce lajků, co já bych měla dávat svůj hlas, největšímu „prknu“?!?! má podle svého uvážení vždy vybírat porota, organizátor soutěže…ach jo…
Taky nesnasim tyhle soutěže.. Jak se tu tenkrát soutěžilo s fp, dala si fotku dítěte-uz to bylo ujetý a lidi měli hlasovat který je" nejhezčí "
A všechno je to prostě jenom o tom kdo ma vic kamarádů, nebo kdo to vic kde inzeruje.
I nahodny vyber losováním by byl spravedlivejsi než tohle
Jenže, to neudela reklamu, ze.. Oni potrebujou aby to lidi sdileli na soc. Sitich
@Verunek89 píše:
Tady vubec nejde o meho manžela, je to pouze a jen me prani a touha.Mam s nim dve krasne deti a vzal si me i bez prsou.Ale mam tu možnost a chtela bych si ji splnit🤗Tak proto i hraju.
Ja mam taky mala prsa, ted teda aspon trochu vetsi diky kojeni
prsa jsou taky muj sen ( kdo je ma, tohle nikdy nepochopi) ale soutezi o ne?!?
ja vsude a nahlas prohlasuji, ze mi je manzel zaplati = psych.ho na to pripravuji 😂
No tak soutěží a co. Lidi soutěží o kde co. A já třeba budu znát díky tomu někoho, kdo je spokojený a rád mi dá doporučení. Tahle doporučení patří mezi ty rozhodně důležitá. Tyhle soutěže mi dávají smysl, ať si každý myslí co chce. Někdo to prostě bez soutěže finančně nezvládne, prostě když se to takto odprezentuje, tak si safra dají záležet, aby prsa a péče byla top. Tahle reklama mi rozhodně nevadí. Jde o zdraví a psychiku.
@Verunek89 však uvidíš jak dopadneš. Moc ti to přeji a pak se ráda zeptám co a jak
určitě to dělej jak ty myslíš.
@kve-tinka píše:
Ja mam taky mala prsa, ted teda aspon trochu vetsi diky kojeniprsa jsou taky muj sen ( kdo je ma, tohle nikdy nepochopi) ale soutezi o ne?!?
![]()
ja vsude a nahlas prohlasuji, ze mi je manzel zaplati = psych.ho na to pripravuji 😂
A proc nesoutezit když je nekdo chce?
jestli mas manzela co ti je zaplati, tak dobry, ale proc je nemit zadarmo když ta možnost je ![]()
Myslis ze ty modelky, herečky atd. Je plati? Neplati, nechaj se vyfotit pri vysetreni, pri operaci, po operaci tím jim udelaj reklamu a prsa maj zadara
@a12 píše:
A proc nesoutezit když je nekdo chce?jestli mas manzela co ti je zaplati, tak dobry, ale proc je nemit zadarmo když ta možnost je
Myslis ze ty modelky, herečky atd. Je plati? Neplati, nechaj se vyfotit pri vysetreni, pri operaci, po operaci tím jim udelaj reklamu a prsa maj zadara
Mi nevyhovuje forma soutěže, jak jsem již psala. Kdyby to byl třeba náhodný výběr, to víš, že jsem schopná se taky přihlásit.
![]()
Naprosto chápu. Ano, je to o hlavě a taky spokojenosti se svým tělem. Když je žena dlouhodobě nespokojená, tak to nepříznivě ovlivňuje kvalitu života, nejen intimního. A pravda je, že když o sobě v tomto pochybujeme a nelibime se sobě, říkáme si, že se nemůžeme líbit ani chlapovi a místo abychom si sex užily a uvolnily se, tak jsme v napětí a stydíme se, kontrolujeme se, představujeme si, jak nás asi ON vnímá… Atd. Ano, jen to jen hlava, ale co naplat. Já mám problém přesně opačný a taky chci jít na plastiku, zmenšovací.
@Konarko Je pravda ze zivot mi to ovlivňuje hodne a doufam ze se to snad casem zmeni ![]()
Moc vam tady chci podekovat take za podporu:smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
@Verunek89 píše:
Moc vam tady chci podekovat take za podporu:smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
Gratuluju ![]()
@Verunek89 gratuluji, moc ti to přeji. Jsi opravdu velmi sympatická mladá žena. Moc by mě zajímal i výsledek a popis co tě napadne. Ale jen jestli se ti bude chtít ![]()