Letenka na Zakynthos v zimě

1337
14.9.17 23:54

Letenka na Zakynthos v zimě

Dobrý večer, je tady někdo, kdo umí hledat v letenkách? Popřípadě neví, proč mi neukazuje v zimních měsících žádný let na Zakynthos? Musím tedy letět do Atén a pak se dopravit tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
15.9.17 07:46

Tipla bych si, že na zimu tam neleta nic přímo, protože nejsou nasmlouvane charterové lety a budeš muset opravdu přes Athény. Zkusila jsi pelikan.cz letuska. cz nebo třeba studentagency.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.9.17 12:08

@Půáček Děkuji, to mě také potom napadlo, kdo by tam jezdil v zimě, že? :D Zkusila jsem letusku a nic. Ale vzpomněla jsem si na jednu Češku, která na Zakynthosu bydlí, tak se jí zkusím napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
16.9.17 23:58

@Půáček Je mi trapné vznést takový dotaz, ptz.jsem nikdy lety nehledala. Proč když zadam Praha Zakynthos, tak se mi nic nezobrazí, chápu, neleti nic přímo. Ale proč se mi nezobrazí, že je možnost z Atheny na Zakynthos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.9.17 00:04

@Půáček Tak jsem napsala mail na pelikan.cz. Jsem zvědavá, co se dozvím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.9.17 19:46

@tzipora no to nevím, kde je chyba. Já jsem si to jen tak cvične zadala na letenky.cz Praha zakynthos na konci listopadu a našlo mi to lety s prestupem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.9.17 20:49

@Půáček Opravdu? Já bych potřebovala leden. Tak já si zkusím s tím pohrát. To je tedy divné, že mi nenašlo přestupy. Vždyť ti lidé se tam potřebuji nějak dostat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
17.9.17 21:39

@Půáček Už to mám. Moc ti děkuji. :) Letuska.cz není dobrá. Letenky.cz jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.9.17 22:55

@tzipora :) zkus ještě pelikán a student agency. A nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová