Malé dítě - smí se mnou do Makra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
6.7.19 20:34

Byla jsem tam s roční dcerou :lol: nikdo mi nic nerekl :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
7.7.19 08:39
@Moncicak22 píše:
Já to četla, ale známou tam nedávno pustili i s dítětem, proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A jen tak mimochodem z tvého urážení si hlavu fakt nedělám, ono to spíš vypovídá něco o tobě :-)

A to, že tam někdo prošel nepovšimnut, ti pomůže jak, kdyz tebe od vchodu někdo vsimavejsi vyhodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.19 08:41

Tak když se to nesmí, mají k tomu důvod. Tak tam nebudu tahat dítě. Nechápu tyhle mateřský pochody v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
7.7.19 08:47
@Burj Chalifa píše:
Tak když se to nesmí, mají k tomu důvod. Tak tam nebudu tahat dítě. Nechápu tyhle mateřský pochody v hlavě.

Teď budu asi trochu hnusnej a dámy mě roznesou na kopytech… Možná jedna z inteligentních mamin, která vleze do silnice deset metrů před přechodem tím stylem, že mezi zaparkovanými vozy vystrčí do silnice kočár… :nevim: No nic, kdyžtak uděláme nový… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
7.7.19 08:51
@Burj Chalifa píše:

I kdyby k tomu důvod nemeli, tak jako velkoobchod si to tak mohou urcit. A stejne si myslim, ze ten hlavni je ten, ze vetsina nakupujicich o rvouci a litajici deti nestoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
7.7.19 09:25

Nechápu argument- chci tam rychle pro jednu věc. Makro není Albert nebo Lidl, je to velkoobchod pro OSVČ s IČem, takže logicky má jiná pravidla a není určen pro rychlý nákup cestou z hřiště :nevim:
Kdo tam někdy byl, tak je mu jasné, že pro malé dítě to není vhodné místo, pohybují se tam pracovníci na vysokozdvižných vozících s paletami, kdyby se tam motaly malé děti a kočárky, to by to dopadlo… :zed:
Mám malé dítě a do Makra jezdím, když mám hlídání, když nemám, tak nakoupím v normálním obchodě cestou z procházky a rozhodně to nevnímám jako újmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
7.7.19 11:20

@bse.pedro Na téma nelogických ženských rozhodnutí se může založit samostatná nekonečná diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
7.7.19 13:11
@Burj Chalifa píše:

Maji k tomu duvod, bezpecnost. Krome obr baleni, ktera mohou sletet, je to vyhled z paletaku, kterymi tam ve velke frekvenci jezdi zamestnanci a neni z nich videt do urcite vysky cloveka.

Akorat nektere matky to nepoberou, viz slepice, ktera se jeste chlubi, ze prosla. Az decko takove slepice prijde k urazu, bude dotycna nejvic rvat, stezovat si a soudit se.

• Citovat
  • Upravit
23914
7.7.19 13:16
@Zumpa píše:
@bse.pedro Na téma nelogických ženských rozhodnutí se může založit samostatná nekonečná diskuze :mrgreen:

To je pravda… Ovšem i muži občas činí nelogická rozhodnutí… Důležité je, když udělám nějakou pí. ovinu, dokázat si ji dodatečně logicky zdůvodnit… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.9.19 11:16

Nesmí tam děti do 12 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie