Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Moncicak22 píše:
Já to četla, ale známou tam nedávno pustili i s dítětem, proto jsem se ptala jestli se něco nezměnilo. A jen tak mimochodem z tvého urážení si hlavu fakt nedělám, ono to spíš vypovídá něco o tobě
A to, že tam někdo prošel nepovšimnut, ti pomůže jak, kdyz tebe od vchodu někdo vsimavejsi vyhodí?
Tak když se to nesmí, mají k tomu důvod. Tak tam nebudu tahat dítě. Nechápu tyhle mateřský pochody v hlavě.
@Burj Chalifa píše:
Tak když se to nesmí, mají k tomu důvod. Tak tam nebudu tahat dítě. Nechápu tyhle mateřský pochody v hlavě.
Teď budu asi trochu hnusnej a dámy mě roznesou na kopytech… Možná jedna z inteligentních mamin, která vleze do silnice deset metrů před přechodem tím stylem, že mezi zaparkovanými vozy vystrčí do silnice kočár…
No nic, kdyžtak uděláme nový… ![]()
@Burj Chalifa píše:
I kdyby k tomu důvod nemeli, tak jako velkoobchod si to tak mohou urcit. A stejne si myslim, ze ten hlavni je ten, ze vetsina nakupujicich o rvouci a litajici deti nestoji…
Nechápu argument- chci tam rychle pro jednu věc. Makro není Albert nebo Lidl, je to velkoobchod pro OSVČ s IČem, takže logicky má jiná pravidla a není určen pro rychlý nákup cestou z hřiště ![]()
Kdo tam někdy byl, tak je mu jasné, že pro malé dítě to není vhodné místo, pohybují se tam pracovníci na vysokozdvižných vozících s paletami, kdyby se tam motaly malé děti a kočárky, to by to dopadlo… ![]()
Mám malé dítě a do Makra jezdím, když mám hlídání, když nemám, tak nakoupím v normálním obchodě cestou z procházky a rozhodně to nevnímám jako újmu.
@bse.pedro Na téma nelogických ženských rozhodnutí se může založit samostatná nekonečná diskuze ![]()
@Burj Chalifa píše:
Maji k tomu duvod, bezpecnost. Krome obr baleni, ktera mohou sletet, je to vyhled z paletaku, kterymi tam ve velke frekvenci jezdi zamestnanci a neni z nich videt do urcite vysky cloveka.
Akorat nektere matky to nepoberou, viz slepice, ktera se jeste chlubi, ze prosla. Az decko takove slepice prijde k urazu, bude dotycna nejvic rvat, stezovat si a soudit se.
@Zumpa píše:
@bse.pedro Na téma nelogických ženských rozhodnutí se může založit samostatná nekonečná diskuze
To je pravda… Ovšem i muži občas činí nelogická rozhodnutí… Důležité je, když udělám nějakou pí. ovinu, dokázat si ji dodatečně logicky zdůvodnit…
![]()