Reklamace sandálů, má to cenu?

14376
4.7.19 09:22

Asi bych se na to vykašlala, zvlášť po dvou letech. Budou se s tebou dohadovat, kde byly uložené po celé dva roky, jestli je v mrazu, na sluníčku a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
4.7.19 09:28

Ja ted resila, zda reklamovat dva mesice nosene sandaly kvuli praskle prezce, nakonec jsem se na to vyprdla, dojet s tim tam, kde jsem koupila, dohadovat se s nimi a pak mesic cekat na vyrizeni (mezitim stejne. musime poridit boty nove :roll: )-takze jsem to neumele spravila a snad to vydrzi do konce leta :lol: za rok uz ji stejne nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.7.19 09:28

Boty, co odejdou po dvou letech, beru jako normální a nereklamovala bych.

• Citovat
  • Upravit
1240
4.7.19 09:30

Po skoro dvou letech bych nereklamovala. Ještě bych byla ráda, že vydržely tak dlouho, ale moji kluci dávají botám zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
4.7.19 09:31

Jednou jsem zkoušela reklamovat sandály koupené v srpnu (chozené měsíc) další rok na jaro, kdy jsem si všimla vady. Neuspěla jsem, jelikož jsem je přece měla 3/4 roku a to už byly tedy „ochozené“ za 3/4 roku používání. Již netuším, co tam bylo za vadu, ale byla taková, že jsem si musela koupit nové (asi tedy prasklá podrážka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
4.7.19 09:38

@Lalelale @xammy tak já pochopila, že ty dva roky jen ležely schované a nošené jsou pár měsíců. Ale taky bych nereklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.7.19 09:40
@Lalelale píše:
Boty, co odejdou po dvou letech, beru jako normální a nereklamovala bych.

jasně, ale ony jsou nošené dva měsíce, doteď mi ležely ve skříni, protože jsem neodhadla velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.7.19 09:43

@Jaaaaba jo takhle… Popravdě z fotky ty podrážky vypadají dost intenzivně nošené. Mně by to asi za ten čas nestálo, a jen bych se příště téhle značce vyhnula. Ale můžeš jim zkusit napsat pokud to je eshop a uvidíš

• Citovat
  • Upravit
58
4.7.19 09:44

@vokishka
Přesně tak, ale po tak krátké době nošení mne to prostě štve… Náhradní boty máme, to by asi nebyl problém. Kdyby to byl kamenný obchod, tak bych neváhala a reklamovala, ale tady musím posílat si nějakého skladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
4.7.19 09:46
@Jaaaaba píše:
jasně, ale ony jsou nošené dva měsíce, doteď mi ležely ve skříni, protože jsem neodhadla velikost.

Můžeš to zkusit, ale je bude zajímat datum na účtence a i kdybys jim tvrdila, že jsou nošené týden, tak mám obavy, že to bude fuk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76822
4.7.19 09:52

@Jaaaaba toto bych vůbec nereklamovala, a prodejce se drží data na účtence, něco takového, že boty ležely ve skříni ti neuvěří ani ho to nebude zajímat, navíc podle mne to nemá vliv na funkčnost sandálů
vyhodíš akorát minimálně 119,. kč za poštovné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
4.7.19 09:59

@Jaaaaba Vemte je k ševci, ten ty praskliny zamázne kytem a máte za 30 Kč opraveno. U manžela reklamuje jenom boty nad 3000, ostatní nosíme na opravu, vyjde to ve výsledku levněji a rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.7.19 09:59

Navic tedy vetsina obchodu s obuvi ma v reklamacnim radu, ze vady zpusobene opotrebenim materialu nosenim nelze reklamovat, coz tady uplne v klidu uplatni.. :? Schvalne jsen koukla synovi na podrazky letosnich sandal a vypadaji jako nove (Quetcha),takze chapu tve nastvani, ale si dva roky starou uctenkou fakt asi nepochodis :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
4.7.19 10:00

Já takhle holce koupila skoro za 2 tisíce boty, botasky a prasklý na obou podrazkach ve stejném bodě, reklamaci neznali, já se nenechala odbyt a našla přes internet znalce z Plzně, který mi vypracoval posudek, který jsem zaplatila i s poštovným mi to vyšlo na 2000Kc, obchod mi musel zaplatit posudek i vrátit peníze za boty, ale co tím chci říct, boty byly kupované ve Sportisimu, vzala jsem cenové raději dražší, aby něco vydržely a znalec do posudku napsal, že hodnota a zpracování bot je v částce do 300Kc, takže pozor na ZO, když si myslíte, že kupujete něco drazssiho, ze to vydrží tak ne vždy tomu tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.7.19 10:10

Se jen ochozuje ten vzorek. Sla bych k opravari, co s tim, jako bylo psano vys - necim to zamazne za par kacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák