Maligní obezita

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
23.5.14 09:14

@anickadomnik tak mne prijde uplne ok. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.5.14 09:19
@kamikaa píše:
@anickadomnik tak mne prijde uplne ok. :nevim:.

Já teda koukám, jak blázen. 8o Možná má nadváhu. Ale morbidní obezita? Tu si představuju jinak.

• Citovat
  • Upravit
72725
23.5.14 09:22

@anickadomnik zajímavé, jak každý pediatr postupuje jinak. Můj má ve třídě klučinu, který má o hodně víc, jak Tvůj a jeho dr řekla, že z toho vyroste a vůbec to neřeší. Dle fotky je fakt v pohodě, žádný brutal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.5.14 09:27

Má trochu pupíček, ale z toho se vytáhne ;) Ale určitě neni na škodu, když si ho dr. proklepne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
23.5.14 09:37

Podle fotky mi to nepřijde nijak hrozné, ale zase na druhou stranu bych klidně vyšetřování absolvovala, alespoň budeš vědět, žes nic nezanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.5.14 09:45

Ono nejde jen o podkožní tuk, při takové váze je právě možnost i tuku uloženého na orgánech a to je nebezpečné. Zvlášt pokud se mu to hromadí hlavně na břichu. Není nijak výrazně tlustý, ale nadváha je tam vidět. Každopá´dně si myslím, že ty ohledně stravy děláš maximum, proto je opravdu divné, že takhle přibírá, doktor chce nejspíš vyloučit nějakou metabolickou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
23.5.14 10:12

Takhle v tom věku vypadal můj bratr a přes pubertu do cca 20 z toho v pohodě vyrostl (bez jakékoli zvláštní námahy či sportu) a teď je z něj pěkně rostlej chlap bez jedinýho kila navíc. To jen pro uklidnění :)
S tvým synem může být jiná situace díky těm zdravotním potížím, proto bych si asi myslela, že to dr. řeší třeba víc než u jiných kluků. :nevim:
Jsi si jistá, že použila slovo „maligní“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
23.5.14 12:13

Maligní obezita? Tak to tedy vůbec ne. Doporučil bych zkontrolovat T3, T4 apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.5.14 15:43

@Doctus pokud jsou tím T3 a T4 myšleny hormony šž tak ty má kontrolované pravidelně, už 4 roky bere euthyrox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.5.14 15:45

@Lomikára no právě že použil slovo maligní, nejdřív mluvil o tom že si myslí že to bude nějaké genetická vada a na to konto mluvil o maligní obezitě. Byl to dr. na příjmu v lázních viděl syna poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.5.14 15:46

@Melody 4 ano to je pravda tuk má v podstatě jen na břichu, nikde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
23.5.14 15:48

@anickadomnik
Možná by neškodilo upravit dávku, jestli nedošlo k poddávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.5.14 15:52

@Doctus naposledy jsme navyšovali v prosinci, podle odběrů z února má dávkování ok, ale toto je dlouhodobý problém který má už od kojeneckého věku takže si myslím že by na to krátkodobé poddávkování mělo vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
20.6.14 10:58

Děkuji všem za rady, včera jsem kluka vyzvedávala a jaké bylo překvapení že jim tam za ty 4 týdny skoro 3 kila přibral, takže pan doktor se na mě přestal dívat jako na neschopnou krávu která neví čím dítě krmit a dokonce se mi i omluvil, že si původně myslel že kluka vykrmuju a nevěřil tomu když jsem mu říkala že jídelníček hlídám a stravu kontroluji a dávám tak jak má mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 16:59

Myslím, že to bude docela závažné, pokud doktor trvá na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí