Malinko krve ve stolici

96
24.2.13 10:21

malinko krve ve stolici

Ahoj, malému jsou skoro 3 měsíce. Byl minulý týden v nemocnici se zánětem průdušek :( v pondělí jsme šli s ním domů a má ve stolici stopy krve (malinko) nekaká sám, pomáhám mu trubičkou, možná má zadeček podrážděný, ale má to spíš v hovínkách :/ nemá to tam po každý, ale trošku mě to děsí a taky se mi hrozně moc svíjí bolestmi bříška… používám na prdíky baby calm… sice jsem dr. volala, ale chtěla jsem se zeptat, jestli s tím nemáte nikdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tonj
24.2.13 10:46

Můj syn měl tahle malinko krve ve stolici, když měl rýmu. Neměl antibiotika? Může mít vymlácenou střevní mikroflóru. Ale jestli ho hodně bolí bříško, jela bych na pohotovost. Tím nic nezkazíš.

• Citovat
  • Upravit
10584
24.2.13 10:55

Nase taky mela, malo pila, bobek byl tuzsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
24.2.13 11:04

Taky to může být potravinová alergie, třeba na mléko. Projeví se to, i pokud je kojený. Sestra takhle do roka malé nesměla jíst mléčné výrobky. Pak se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.2.13 11:18

@Cuarentena tež mě to napadlo jak jsem četla zakladatelčin příspěvek…malý měl infekci, pak bronchitidu a alergie na mléko je na světě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.2.13 11:37

Zdravím,
může to být podráždění z té trubičky, ale to by v hovínku byla čerstvá krev, pokud je ta krev tmavší (natrávená) je někde zevnitř. U nás jsme krev taky měli a zjistili nám alergii na bílkovinu kravského mléka, to byly malé 3 měsíce, pak jsme měli speciální mlíka a po prvním roce nám alergie zmizela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.2.13 12:40

Ahoj, děkuji moc za vaše rady a názory… my tedy nevíme, jestli je alergig, ale v nemocnici mu pichali penicilin asi 6 dní a rýmu má… řekli nám, že buď bude astmatik nebo atopik anebo alergig… nikdo neví nic jistě, ale našla jsem si článek, kde se píše právě jak tu zmiňujete alergie na kravské mléko a podle mě neco takového mít bude… měl šílenou vyrážku po obličeji ( něde tu mám diskuzi na to ) tak jsem mu koupila krém eucerin a začala jsem podávat nutrilon allergy care podle toho článku a dle mýho se to o dost zlepšuje… ale ta krev vypadá jako čerstvá… no uvidím až se vzbudí a bude chtít kakat jestli tam něco bude.. a když ano pojedeme na pohotovost… snad to nebude nic vážného… jsem z toho špatná už od porodu má stále nějaké problémy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.2.13 15:26

Lindsay: pohotovost asi nutná není, ale záleží na tobě a tvůj klid ;) s tou alergií se dá v poho žít a brzy vymizí okolo prvního roku, maximálně trvá do čtyř let. Nutrilon Allergy Care jsme taky měli a zlepšení nastalo až tak po dvou měsících a nejvíc po nasazení příkrmů.
Pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.2.13 15:53

Jemu hned zmizela vyrážka asi po třech dnech po tom nutrilonu… a na příkrmy se těším… a díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.2.13 18:47

Není za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie