MALL kreditní karta - má někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A kvůli takovému dotazu musíte zakládat další fake účet? MALL vám prostě při pořízení karty dá na jeden nákup slevu 2tis. Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakože dobrá duše, co si vezme na sebe kreditku a tobě dá slevu na dva tisíce ????????? Si asi děláš srandu. Já jsem kartu měla, založila jsem si ji právě proto a po stanovené době jsem ji zrušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není pokaždé nákup o 2000 levněji, to je jednorázová odměna za založení karty. Kartu mám, hojně ji využívám, na mallu nakupuji velmi často, využívám ji i jinde, nicméně tvá představa o té kartě je úplně mylná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Díky, jak píšeš asi jsme všichni z rodiny uplně mimo. Pochopili jsme to jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana fake učet? Jak psala paní (3 příspěvek) pochopila jsem tu kartu jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darvulia Ne srandu si nedělám a určitě jsem to nemyslela tak jak vy píšete. Po nikom jsem zakládat kartu nechtěla, pouze jsem si myslela, že ta karta má na určité věci ,, slevy" a jen kvůli jednomu použití karty se mi zakládat nechtěla. Díky za komentář
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně abych uvedla na pravou míru jak jsem to myslela. Chtěla jsem si zakoupit na MALLu 5 věcí z toho u dvou se mi ukázalo, že s MALL kartou tu věc mohu mít o 2tis.levnější. proto jsem myslela, že držitelé té karty mají na určité zboží příležitostně slevy. To, že při registraci dostanete 2tis.to jsem věděla, ale to je zase jiná písnička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu kartu nemám, ale když jsem přes Mall kupovala autosedačku, také jsem to chápala tak, že se zákaznickou kartou je sleva. Nejde z toho hned poznat, že to je jednorázové po založení. @Katerina8196 Asi jsem stejně pitomá, nic si z toho nedělej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina8196 píše:
@Darvulia Ne srandu si nedělám a určitě jsem to nemyslela tak jak vy píšete. Po nikom jsem zakládat kartu nechtěla, pouze jsem si myslela, že ta karta má na určité věci ,, slevy" a jen kvůli jednomu použití karty se mi zakládat nechtěla. Díky za komentář
Tak to mě nenapadlo. V podmínkách Mall karty je to napsané v nabídce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!