MALL kreditní karta - má někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
22.8.18 11:18

A kvůli takovému dotazu musíte zakládat další fake účet? MALL vám prostě při pořízení karty dá na jeden nákup slevu 2tis. Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
22.8.18 11:41

Jakože dobrá duše, co si vezme na sebe kreditku a tobě dá slevu na dva tisíce ????????? Si asi děláš srandu. Já jsem kartu měla, založila jsem si ji právě proto a po stanovené době jsem ji zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.8.18 12:04

To není pokaždé nákup o 2000 levněji, to je jednorázová odměna za založení karty. Kartu mám, hojně ji využívám, na mallu nakupuji velmi často, využívám ji i jinde, nicméně tvá představa o té kartě je úplně mylná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:19

@terinka4444 Díky, jak píšeš asi jsme všichni z rodiny uplně mimo. Pochopili jsme to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:20

@TMana fake učet? Jak psala paní (3 příspěvek) pochopila jsem tu kartu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:22

@Darvulia Ne srandu si nedělám a určitě jsem to nemyslela tak jak vy píšete. Po nikom jsem zakládat kartu nechtěla, pouze jsem si myslela, že ta karta má na určité věci ,, slevy" a jen kvůli jednomu použití karty se mi zakládat nechtěla. Díky za komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:25

Každopádně abych uvedla na pravou míru jak jsem to myslela. Chtěla jsem si zakoupit na MALLu 5 věcí z toho u dvou se mi ukázalo, že s MALL kartou tu věc mohu mít o 2tis.levnější. proto jsem myslela, že držitelé té karty mají na určité zboží příležitostně slevy. To, že při registraci dostanete 2tis.to jsem věděla, ale to je zase jiná písnička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.8.18 12:27

Ne, jsou to jednorázově 2tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.8.18 12:36

Tu kartu nemám, ale když jsem přes Mall kupovala autosedačku, také jsem to chápala tak, že se zákaznickou kartou je sleva. Nejde z toho hned poznat, že to je jednorázové po založení. @Katerina8196 Asi jsem stejně pitomá, nic si z toho nedělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
23.8.18 00:36
@Katerina8196 píše:
@Darvulia Ne srandu si nedělám a určitě jsem to nemyslela tak jak vy píšete. Po nikom jsem zakládat kartu nechtěla, pouze jsem si myslela, že ta karta má na určité věci ,, slevy" a jen kvůli jednomu použití karty se mi zakládat nechtěla. Díky za komentář

Tak to mě nenapadlo. V podmínkách Mall karty je to napsané v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!