Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky možné to je ,ale čím to je to vážně nevím ![]()
Mám totiž stejný problém v právém hodně moc,osdtříkám z něj i 100ml a z levého maximálně 40ml.Taky se mi malá u levého vzteká,že ji nic moc neteče a u pravého je klidná
Mám to tak už od začátku kojení a už mi i ubývá z levého,takže asi brzo skončím s kojením úplně ![]()
je to možné, ale ničemu to nevadí. Koj z obou prsou na jedno kojení, tím bude mít mimčo pokaždé stejně. Případně víckrát prsa vystřídej. Ona se tvorba mléka upraví tak, aby to mimču stačilo. a je fuk jestli to bude mlíko levé nebo pravé. Mám to taky tak.
Ahoj, mám to stejně jak popisuješ a je nám už půl roku a zvládli jsme to. Asi od 4m jsem kojila z obou, protože se mi zdálo, že se z toho levého nenajedl. Čím to je nevím, ani nevím, jestli to lze nějak řešit.
Ahoj, mám na Vás dotaz ohledně kojení. Zdá se mi, že z levého prsu toho nakojím méně než z pravého.Je to možné?A i když začnu odsávat, tak z pravého prsu to krásně stříká, ale z levého to jen pomalu teče resp. spíš kape.Myslíte, že v něm mám méně mléka?Jinak je vidět i na malém, když se přisaje k pravému, tak je mnohem spokojenější než u levého.Nevíte, čím by to mohlo být?Děkuji moc za rady.