Malování na textil

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
6.10.14 11:42
@martof píše:
S tím naprosto souhlasím. Já maluju taky trička, ale snažím se aby bylo každý originál a nikdo jiný ho neměl.(používám barvy Artemiss-český výrobce-peru i na 90C a pořád krásně drží)

krásný tričko :potlesk:…taky používám tyto barvy a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 11:46

@kikinecka75 super, davas si s tim fest praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 11:47
@martof píše:
S tím naprosto souhlasím. Já maluju taky trička, ale snažím se aby bylo každý originál a nikdo jiný ho neměl.(používám barvy Artemiss-český výrobce-peru i na 90C a pořád krásně drží)

taky pecka tricko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 11:47

Ja maluju na hedvabi, pouzivam barvy deka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.2.15 17:45

Mohly byste mi prosím poradit, které fixy na textil drží a nejdou snadno vyprat? Odbarvil se mi lem u jinak pěkného synova trička, místo tmavě oranžového je teď světle růžový, takže třičko je pro kluka nenositelné. Napadlo mě, že bych to mohla spravit fixem na textil, ale nemám s žádnou značkou zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.2.15 17:50

A myslíš, že trefis odstín? :think: Toho bych se bála víc, než že se to znovu vypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.2.15 18:12

@jakuve to ne, ale to nebude potřeba. Tričko je jinak s obrázky na bílém podkladě, lem může být kromě oranžové klidně i modrý, zelený nebo žlutý, hlavně aby nebyl růžový. Nenapadá mě, čím jiným by se to dalo spravit, namočit do vody s barvou to nejde, to by se mi obarvil i zbytek trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.2.15 19:00

Máme nějaké úplně obyčejné, je na nich napsané „textil marker“ :lol:, drží skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.2.15 19:21

@Hoa Mai aha, tak to pak joo :lol: Jinak já jsem dělala bráchovi na tričko napis nějakou obyc fixou na textil a barva relativně drží do dnes (triko nosi na doma už asi tři roky a barva je jen lehce seprana).Tu fixu jsem kupovala v takový malym obchůdku, kde je papírnictví i hračkářství dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.11.15 21:36

Ahoj, šiju dcerce šaty na Vánoce a potřebuju nabarvit bílý znak na fialovou látku. Barva se mi vpíjí a je vidět slabě. Vybarví se to po zaschnutí, nebo ne? Momentálně je ta barva místo bílé spíše světle fialová. Mám malovat dál, nebo koupit lepší barvu? Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.11.15 21:40

@Genovesa Asi bych spíš zkusila sehnat bílou konturu. Tohle nejspíš nezbělá. Ale uvidíš, jak to bude vypadat zaschlé (nicméně moje bílá je bílá hned, mám barvu od Nerchau).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
14.11.15 21:46

Koupila bych barvu na tmavý textil, jsou hustší a sytější (taky mám dobrou zkušenost s Nerchau), nebo pokud je znak jednoduchý, vystřihla bych z bílé látky a našila nebo to vystřihla z bílé nažehlovačky a nažehlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.11.15 21:50

Já kupuju barvy na textil v hornbachu. Nevím jaká značka, ale je na nich napsáno TextilArt. Bílá je u nich bílá hned. Je to hustší barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.11.15 21:51

@Amys @zrcadlo Díky, toho jsem se bála. Měli tam ještě na tmavý textil, ale paní se dušovala, že na tuhle barvu to bude stačit :cert:. No nic, budu muset koupit jinou barvu. Budu kreslit 5× vzor na Sofiiných šatech, to bych se za nažehlovačku nedoplatila a s látkou to nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.11.15 21:53

@Netopirek To mě nenapadlo, ten mám kousek, dneska jsem tam byla :zed:. Kolik tam ty barvy stojí? Díky! Jako tohle nemá smysl, přetřela jsem to dvakrát po sobě a stejně to budu muset znova přemalovat :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí