Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Netopirek To mě nenapadlo, ten mám kousek, dneska jsem tam byla
. Kolik tam ty barvy stojí? Díky! Jako tohle nemá smysl, přetřela jsem to dvakrát po sobě a stejně to budu muset znova přemalovat
.
@Netopirek píše:
Já kupuju barvy na textil v hornbachu. Nevím jaká značka, ale je na nich napsáno TextilArt. Bílá je u nich bílá hned. Je to hustší barva
Tam mají právě ty Nerchau, se slonem ve znaku, ty jsou super.
@zrcadlo Super, zítra tam vyrazím. Kolik tak stojí? I když je to už jedno, šaty už mě přišly tak na 600 a ještě něco nasypu za korálky
![]()
@Genovesa píše:
@zrcadlo Super, zítra tam vyrazím. Kolik tak stojí? I když je to už jedno, šaty už mě přišly tak na 600 a ještě něco nasypu za korálky![]()
Já si kupovala sadu 6ks za asi 250,–, jednotlivé lahvičky kupuju občas na netu okolo 60,–Kč. Neřeď, maximálně kapku vody pro lepší konzistenci, aby byl hladký okraj obrázku, ale když to nebude třeba, tak bez ředění.
@zrcadlo Super, dík. A mají je tam i zvlášť? Já potřebuju jen bílou, tak ať nejedu zbytečně.
@Genovesa píše:
@zrcadlo Super, dík. A mají je tam i zvlášť? Já potřebuju jen bílou, tak ať nejedu zbytečně.
Nevím, našla bych si na netu kontakt konkrétního obchodu a zavolala si tam, pokud to máš daleko.
@Genovesa já jsem za ní dávala 60 - 80kč. Ale je to láhvička, takže na víc použítí
@Netopirek Tak to není o čem mluvit, to už je malá položka. A v tom Hornbachu mají jen sady, nebo i po jednom kuse? Díky.
@Genovesa ne je to láhvička po kuse. Tohle je odkaz na heureku. A myslím, že jsem je viděla i v Globusu…
@Genovesa jinak jestli je to tvoje první vyrábění, tak to je vždycky drahý. Ono než doma nastřádáš materiál na vyrábění, tak to není sranda. Pak když už máš skoro všechno doma, tak už je to sranda. A hlavně když to bude docházet, tak to budeš dokupovat postupně a to se už dá. ![]()
@Netopirek Jo, to je pravda. Zatím jsem šila jen šaty Amálku. Dcerka chce na Vánoce v podstatě jen kostým Sofie, je to skromné dítě. Tak než koupit hadr z Ali, radši jsem se do toho pustila. Ale je to mazec. ![]()
@Genovesa a to počkej jestli tě to chytí. Já toho mám doma za desetitisíce ![]()