Malování obrázků na zeď

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
27.1.13 05:37
@jajul píše:
Holky, tak jsem se do toho pustila. Ty kolorky míchám s bílou, ale stane se, že musím některé plošky přetírat podruhé. Málo bílé? Nebo je to prostě tak normální?

Celkově vám moc děkuju za rady :kytka: :kytka:.

@monika32 Moc krásně vymalované obrázky, povedly se ti. Snad se mi také tak zadaří..

Jediné co jsem musela přetírat opakovaně byla červená a to proto, že tam bylo málo bílé, potřebovala jsem aby byla sytě červená. Jinak jsem si do sklaničky nalila bílou a fakt jen trochu barevné a to krylo naprosto dokonale :dance: Díky, no ale tak jak jsem to malovala já, to by zvládlo i dítě, malovat normálně neumím :oops: Namaluju max domeček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 10:02

@monika32 Děkuju, přidám bílou. Já jsem s ní fakt šetřila, bála jsem se, aby barvy byly dost syté.
No já mám pomalu problém i s tím domečkem :oops:, ale tak je fakt, že vybarvování mi vždycky šlo :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.1.13 10:33
@jajul píše:
@monika32 Děkuju, přidám bílou. Já jsem s ní fakt šetřila, bála jsem se, aby barvy byly dost syté.
No já mám pomalu problém i s tím domečkem :oops:, ale tak je fakt, že vybarvování mi vždycky šlo :mrgreen:..

A jak jsi malovala na zeď? Jakým stylem? já přes kopírák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 10:56

@monika32 Já právě taky :lol:. Naštěstí švagr rád dělá zásoby :mrgreen:, já už bych doma nenašla a už se moc neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.1.13 10:58
@jajul píše:
@monika32 Já právě taky :lol:. Naštěstí švagr rád dělá zásoby :mrgreen:, já už bych doma nenašla a už se moc neprodává.

CCCCCCCC, tak tady u nás ve městě maj prd, ale kopíráky jo :pankac: :pankac: :pankac: a furt levné. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 11:00

@monika32 No jo. Jenže já bydlím na vsi, do města se mi moc nechtělo :roll: :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.1.13 11:02
@jajul píše:
Ahoj, prosím o radu. V pokojíčku máme nalepené oboustrannou páskou pěnové obrázky, ale pořád to odpadává, navíc malá je potrhala, tak to chci namalovat přímo na stěnu. Je třeba nějak omývat lepidlo? Po oboustranné pásce jsou na stěně vidět pásky od lepidla.
Budou stačit základní barvy (červená, modrá, žlutá) + bílá a černá? Nebo je lepší koupit víc odstínů?
Děkuju za rady :kytka:.

Hlasuju taky za ten chleba (jen bych spíš volil polotvrdý…) a pokud by to nešlo, tak zkus v nějakém hobbymarketu koupit brusné mřížky na sádrokartón ( pět kusů za 50,–) Těma to seškrábneš jedna dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.1.13 12:02

@Jura007 Díky, nakonec se nade mnou manžel slitoval a přinesl velmi jemný šmirgl. A super! Chlebem to šlo taky, ale mnohem dýl to trvalo. Zeď je funglovka, tudíž hrubá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.2.13 12:21

Maminky pokud by nektera mela zajem tak vam namaluji sablonku na zed, tu kopirakovou :D Pokud tady je nejaka co si sama netroufne tak rada namaluji temer cokoliv.. Sablonky jsou vzdy totozne s vybranym motivem… Jsem detailista takze se snazim :mrgreen: Pripojuji 3 fotky vyfocenych sablonek.. Foceno mobilem takze kvalita fotek nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.2.13 19:40

Tak já dnes taky malovala podle šablonky a to je výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.2.13 19:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GMC
19.3.13 09:19

ehmm.

Jestli chceš rudou, nemíchej jí s primalexem ale použiji tak, jak jsi jí koupila. (genius :/ ) 8o

• Citovat
  • Upravit
39
25.4.13 20:54

Take se chystam malovat na zed, ale porad nemam predstavu jake pouzit stetce. nemuzete sem nekdo hodit odkaz na nejake na netu, pro predstavu? Kontury teda po zaschnuti nejlepe fixem, jak jsem pochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
9.6.13 07:32

Ahoj, právě pracuji na holčičky pokojíčku. Maluju ji Minnie. :)
Půjčila jsem si z práce projektor a přes něj si promítla na zeď obrázek, který jsem chtěla namalovat. Obrázek jsem obtáhla lehce tužkou. Pak už jsem jen vybarvovala.
Pokud mohu doporučit barvy, tak určitě kupte barvy na malování pro zeď. (barevné třeba od primalexu.)
Původně jsem chtěla malovat temperami, ale to by mě vyšlo na šílený majlant.
Takhle jsem vrazila cca. 300Kč a mám jednu Minnie, která je vysoká zhruba metr-dvacet a mimi Minnie, která je vysoká zhruba padesát. Viz. obrázky.
U velké minnie mi chybí ještě černé linky. Takže dávám nehotovou fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
13.9.13 18:29

No, máte krásné výtvory :dance: :dance: :dance:
já se chystám kreslit dinosaury, našla jsem si na netu docela lehké, tak snad
to zvládnu bez šablonky. Po přečtení této diskuze jsem si ujasnila, že potřebuju tónovací barvy, můžou být tyto?
http://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/…vaci-barvy-2
většina z vás míchá s bílým primalexem, klasická barva?
http://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/…ex-plus-1-kg
kontury můžu po zaschnutí obtáhnout obyčejným černým fixem
no a co štětečky? hodíte mi tady prosím některá odkaz?
Pochopila jsem to vše správně? No jo, já to potřebuju všechno vysvětlit hezky
po lopatě… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný