Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Muzete vsichni.
My kdyz byly dvojkam 3 mesice objevili plisen za skrini a savovali. To pak smrdel cely barak..
Příspěvek upraven 21.09.19 v 16:26
My jsme rekonstruovali obývák, když jsem byla v sestinedeli. Malovali jsme celou místnost. Miminku se nic nestalo.
Zkus si přečíst návod na barvě. Tady ti těžko někdo dá smysluplnou radu, když nevíme čím jste malovali…
@Anonymní píše:
Ahoj holky co myslíte s přítelem jsme malovali kousek pokoje barvou není to extra velký kus, mohlo to být chvilku po 12h myslíte ze to neuškodí miminku? A můžeme normálně v mistnosti spát? (Celá místnost se nemalovala) dik
tak po malování se většinou větrá, pořádně vyvětrejte a na noc bych nechala pootevřené okno nebo aspoň dveře, ať ty případné výpary větrají pryč
Nevím, no, nic zdravého to nebude.
Někomu to třeba tak nevadí, ale já když se maluje, tak v té místnosti nemůžu několik dní vůbec být - dělá se mi z těch výparů špatně. Spát tam si nedovedu představit.
@Adrasteia píše:…ani nic škodlivého.. vše je na bázi vody, akrylátu, vápence, kaolínu apod…pouze se vypařuje voda.
Nevím, no, nic zdravého to nebude.Někomu to třeba tak nevadí, ale já když se maluje, tak v té místnosti nemůžu několik dní vůbec být - dělá se mi z těch výparů špatně. Spát tam si nedovedu představit.
Ahoj holky co myslíte s přítelem jsme malovali kousek pokoje barvou není to extra velký kus, mohlo to být chvilku po 12h myslíte ze to neuškodí miminku? A můžeme normálně v mistnosti spát? (Celá místnost se nemalovala) dik