Máte dítě co nestoná?

863
19.9.19 18:48

Mate dite co nestona?

Asi budu za magora, ale zajimalo by me, jestli mate nekdo dite co neni skoro vubec nemocne? Memu synovi jsou 4roku a krome rymicky a trochu kasle nebyl nemocny. A ted me vydesila jedna maminka ze skolky, ze jeji syn take nebyl nemocny a pak dostal rakovinu. A jelikoz se strasne bojim nemoci, tak me to odrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
911
19.9.19 19:06

Maminka co vam to povidala je chudak. Ale me dite marodilo naposledy predloni v lete. Takze ano jsou vyjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 19:07

Blbost. Dcera taky nebyla nijak vyrazne nemocna. 1× zanet str ucha, ja to chytla s ni. Nestovice, salmonela, str. Chripka od sestrenice. Ale takove ty hnusne rymy, kasle, prudusky, skolkove moribundusy to skoro vubec. Ted ve druhe tride jsme se s doktorem smali, ze od 3 do 7 let byla u doktora asi 2×. A bum, v lete oboustranny zapal plic. Zakrikla jsem to.

• Citovat
  • Upravit
3594
19.9.19 19:12

@Peony1 Ano, mám dvě děti, které prakticky nemarodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
19.9.19 19:13

Dcera skoro 3 roky mela zatim jednu anginu a sestou nemoc. Obcas trosku pokaslavala v zime, tot vse.

Ale zatim nechodi do skolky, takze az bude, tak si myslim, ze nejaka nemoc se urcite najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.9.19 19:15

@Peony1 kamarádka má 3 děti, které prakticky nemarodi. Měly neštovice (nechala nakazit) a jedno dítě mělo v 9 letech zánět močových cest.

• Citovat
  • Upravit
7674
19.9.19 19:21
@vjerunqa píše:

Delate neco jinak?? Neco na imunitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.9.19 19:21
@vjerunqa píše:

Delate neco jinak?? Neco na imunitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
19.9.19 19:28

@Peony1 Mám syna, má 6 roků a loňský rok ve školce chyběl kvůli nemoci jen jeden den, v pátek měl rýmičku a v neděli už dobrý. A o vánočních prázdninách měl asi 10denní virózu (tou ho nakazil mladší bratr, který ještě do školky nechodí), a v létě měl asi 3denní virózu. Jinak ani rýma a ani kašel, ťuk, ťuk. I učitelky ve školce se divily, jak je hrozně moc zdravej. Nic na imunitu mu nedávám, je to jen o štěstí a dědičnosti, my s manželem taky skoro nestonáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
19.9.19 19:35

Být pravidelně venku, i když pocasi nepřeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
19.9.19 19:38

3 děti, marodily fakt minimálně…akorát jako malé trpěly na záněty hrtanu, to je věkem přešlo a jinak nic moc, občas jednodenní teplota, každý snad jednou za dětství antibiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11773
19.9.19 19:39

Kdysi jsem u obvoďáka zažila holčinu (okolo 22-25r), která říkala, že nebyla od školky nemocná (procházela kartu). CO ji bylo tenkrát netuším, ale spíše než nemoc tak nějaký kolaps nebo krční páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
19.9.19 19:41

@Evkad Moje děti byly k vidění u lékaře akorát při povinném očkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.9.19 19:44

Já už radši nic takového, že naše děti nebývají nemocné neříkám, protože nebývaly, ale vloni nás nemoci pěkně skolily a hrabali jsme se z toho půl roku. Ale děti, které nebývají nemocné jsou spíš za exoty, vloni jsme právě při tom marodění skončili se synem s abscesem na mandli v nemocnici a dr. mi tam nevěřila, že v 6 letech ještě neměl ATB :)

• Citovat
  • Upravit
1337
19.9.19 19:46

Já v životě neměla rýmu, ani jako dítě. Mamka mi vyprávěla, že ji to bylo už i divný:). Prostě neznám rýmu. Kašel v dětství asi párkrát jo, pak v dospělosti do 50 let ne, ale po padesátce tak jednou za dva roky kašel mám. Dcery v dětství semtam něco chytly ve školce, škole, ale ťuky ťuk ne často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí