Máte dítě co nestoná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
20.9.19 16:57
@Veru1987 píše:
Delate neco jinak?? Neco na imunitu?

Neočkujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.19 17:02
@Anonymní píše:
Mám dotaz pro ty, kterým děti nestunou. Jak dlouho jste je kojily?

První dítě 19 měsíců, druhé 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
20.9.19 19:14
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy A ještě navíc zřejmě moje děti zdědily zuby po mém dědovi, který měl v 83 letech všechny svoje zuby. Kluci mají zuby naprosto bez kazů…já teda ne…

Zuby jsou u nas taky v poradku :D.
Dcera ma jinak nizky tlak a slabší imunitu -hlavne do 1.stupne to bylo fakt šílený, ale alespon ve skole neni nejaky velky problem, ze ma nekde velkou absenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
20.9.19 20:05

@_.Emilyyy Nízký tlak mám celý život, hlavně v těhotenství se mi omdlévalo jedna radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
20.9.19 21:31
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Nízký tlak mám celý život, hlavně v těhotenství se mi omdlévalo jedna radost ;)

Tak jasny, nízký tlak neni nic neobvyklého, ma ho hodne lidi ;).
Ale prece kazda matka by byla rada, kdyby její dite bylo 100% zdrave ne :roll:.
Ja nevim ale pro me je to hrozny, kdyz mi omdlévala dcera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
21.9.19 07:35

@_.Emilyyy No je to hrozný, ale nic moc s tím neuděláš. Jakmile se třeba rychle zvednu, zatmí se mi před očima. Já už jsme pak ty příznaky poznala, jak mi začalo hučet v uších, musela jsem rychle na vzduch a třeba v zimě jít až do trička, to mě probralo. Ale když jsem to nestihla, stála jsem třeba ve frontě a myslela si, že to dám, tak jsem omdlela. A po porodu jsem nebyla schopná vůbec 3 dny vstát, jak sem vstala, tak jsem sebou švihla. Já nízký tlak nepovažuju ani za nemoc, takže tvoje dcera je u mě 100% zdravá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
21.9.19 08:50
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No je to hrozný, ale nic moc s tím neuděláš. Jakmile se třeba rychle zvednu, zatmí se mi před očima. Já už jsme pak ty příznaky poznala, jak mi začalo hučet v uších, musela jsem rychle na vzduch a třeba v zimě jít až do trička, to mě probralo. Ale když jsem to nestihla, stála jsem třeba ve frontě a myslela si, že to dám, tak jsem omdlela. A po porodu jsem nebyla schopná vůbec 3 dny vstát, jak sem vstala, tak jsem sebou švihla. Já nízký tlak nepovažuju ani za nemoc, takže tvoje dcera je u mě 100% zdravá ;).

Dcera mela kvluli omdleni lehký otresk mozku, tak to neberu tak v klidu jako ty, protoze se muze stat i neco vaznejsiho..
Jj tak ono to poznáš na sobe, ale nildy nevis…Zvlast kfyz se jedna o tve dite…
No, ted momentálně zdrava je, ale treba angina neni u nas nic neobvykleho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
21.9.19 09:09

@_.Emilyyy Tak to není dobrý, když je třeba sama a upadne, to je jasný. Já jsem měla štěstí, že u toho vždycky někdo byl. Tak ať dceři vydrží momentální zdraví už napořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.9.19 09:45

Doktorku vidíme většinou jen na očkování a preventivních prohlídkách. Loni měla starší neštovice, malá je chytila od ní, jinak nic. Antibiotika neměla zatim ani jedna. Chodíme ven za každého počasí, ovoce a zeleninu jedi tak normálně. Vitamíny žádný nedávám, podle mě vyhozený peníze. Taky marodim úplně minimálně, antibiotika jsem měla po 20letech, při druhém těhotenství, kdy mě píchla vosa a měla jsem zánět, pak cholestasa, zánět v prsu, poslední 3roky zase nic. Asi máme štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.9.19 10:57
@Anonymní píše:
Mám dotaz pro ty, kterým děti nestunou. Jak dlouho jste je kojily?

mám tři děti. 17, 6, 3. Kojené byly všechny tři zhruba stejně, +- rok. Nemocná bývá jen nejstarší. Připisuji to do velké míry stresu (náročná škola, ona je svědomitá povaha). Kojení s tím nemá podle mého moc společného. Dva mladší nemocní téměř nejsou, rýmu nebo kašel za nemoc nepovažuji:) Nepamatuji si, kdy naposledy fakt lehli… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
21.9.19 12:18
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Tak to není dobrý, když je třeba sama a upadne, to je jasný. Já jsem měla štěstí, že u toho vždycky někdo byl. Tak ať dceři vydrží momentální zdraví už napořád ;)

To se nestalo, ze kdyz byla sama, ze by omdlela, nastesti taky vzdy u ní nekdo byl, ale strach mam no..

Ale co se týče jejiho marodeni, tak to bylo nejhorsi ve skolce. Byla treba 2 tydny nemocna, pak byla dva 2 dny ve skolce a uz zase byla nemocna :zed:.Do toho 1.stupne to byla náročný.
Nekdo ma proste silnejsi imunita nekdo holt slabší :nevim:.
Ale treba ty antibiotika bere nekolikrat za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
21.9.19 12:20
@neila píše:
mám tři děti. 17, 6, 3. Kojené byly všechny tři zhruba stejně, +- rok. Nemocná bývá jen nejstarší. Připisuji to do velké míry stresu (náročná škola, ona je svědomitá povaha). Kojení s tím nemá podle mého moc společného. Dva mladší nemocní téměř nejsou, rýmu nebo kašel za nemoc nepovažuji:) Nepamatuji si, kdy naposledy fakt lehli… :think:

Myslis si, ze to souvisí se stresem a povahou? :think:.
To bych nevrdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.9.19 12:51
@_.Emilyyy píše:
Myslis si, ze to souvisí se stresem a povahou? :think:.
To bych nevrdila

Nemyslim. Vím. Potvrdila to i MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14009
21.9.19 13:15
@neila píše:
Nemyslim. Vím. Potvrdila to i MUDr.

Aha, tak dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.9.19 13:26
@_.Emilyyy píše:
Aha, tak dobre.

Jj, dcera měla opakovaně problémy se zazivanim, bolesti břicha, nevolnosti. V deváté třídě. Když jsme s ni absolvovali všemožná vyšetření, která neprokázala žádný zdravotní problém, tak jsme to na doporučení konzultovali s psychologem. A bylo jasno. Konec roku, snaha o dobre výsledky, blížící se přijímací zkoušky. Chytlo ji to na začátku osmé třídy, a to presne odpovídalo… najednou z jejího pohledu “o něco šlo”, tak stres udělal své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí