Malý plod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31386
3.4.14 13:08

@verysek089 jinak samozřejmě teoreticky jsi mohla otěhotnět později, proto je nález týdnům neodpovídající…nicméně to, že se za 7 uběhnuvších dnů dle lékaře víceméně nezměnil, značí spíš že to nedopadne. Ten vývoj v prvních dnech je právě obrovsky rychlý a i pro laika patrný. Ale uvidí se, no :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.4.14 20:58

Ja uz mela videt embyo ja tim vackem kdyz to nejak nasmeroval ten ultrazvuk tak malinko videt bylo. nebyl si jistej srdecni akci. rikal ze mozna tam je ale ze to spis vypada ze to je pusl jako mam ja takze nevi.ale nejak to meril a minule bylo 3.6 a nyni rikal na poprvy 4.0 a pak premeril a rikal 3.8 takze pry povyrostlo o malo. nejak uz nepredpokladam v dobry konec ale budu moc rada kdyz to dobre dopadne.po minulem potratu jsem na tom spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.24 09:19

0

Ahoj holky nerada otravuju chci se jen zeptat minuly tyden ve stredu mi doktor tvrdil ze jsem tehotna ultrazvuk byl 4+6 rekl
Mi ze jsem zhruba zapadla pred 18 dny dnes jsem byla na kontrole a rekl mi ze to nevypada dobre ze plod neroste jsem zhruba 3 tydny chci se jen zeptat jestli uz to mam vzdat nebo je tam nadeje ze zacne rust hcg mi nevzal ve stredu jdu znovu na kontrolu a kdyz nebude vetsi tak mi doporucuje kyretaz.. jen se ptam jestli nemate nejake zkusenosti.. a jestli by se to mohlo zlepsit moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí