Malý roční závislák

147
21.5.13 21:32

malý roční závislák

Ahoj našemu malému je rok a pár týdnů, není to úplnej mamiňák, ale dost si mě hlídá apod., nejhorší je že s ním nic neudělám, když jdu něco dělat-ikdyž je to ve stejné místnosti jen o metr dál od něj- tak začne řvát a nepřestane dokud ho nevemu, hračky ho nezajímaj, prostě se sám nezabavý. Jak dlouho to trvalo u vás než se trochu osamostatnil? zabavil se sám? jak jste to měli vy? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
21.5.13 21:37

Měla jsem děsného mamánka do 1 roku. K nikomu nechtěl, jen věčně u mě, jinak řev a řev, já z něj kolikrát zničená, návštěvy děs hrůza…přešlo ho to z ničeho nic samo. Takže já radím zkrátka vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
21.5.13 22:01

Měla jsem opak…kdybych ho dala cizím lidem, tak je mu to jedno…co bych za to dala, kdyby dal alespon trochu najevo, že mu chybím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.5.13 22:58

Necelý půlrok, ale záleží na náladě, jak se vyspí a tak. Teď někdy taky má záchvaty mamánkování, někdy si mě hodinu nevšimne, na písku jako bych neexistovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
22.5.13 00:02

Dávala jsem dítě do šátku nebo do nosítka a mohla jsem cokoli dělat. Díte muže být nervózní i z vyměšování. Chce vyměšovat mimo plenku. Více o tomto v knize Ingrid Bauerové Bez plenky nebo naše praxe na www.ditebezplen.cz
Naše druhé dítě má separační úzkost, ale zvládá se utisit u manžela. Nošení v šátku moc pomohlo. Vařila jsem, uklizela, prádlo věšela a dítě spí málo v šátku. Dokonce jsem i denně vyučovala.

• Citovat
  • Upravit
eli97
22.5.13 14:59

Ahoj, mojí holčičce je rok a půl a je to taky OBR MAMÁNEK :lol: :lol: Ovšem nepropadám panice, vím, že to přejde! Já prý nebyla jiná a jaká ze mě vyrostla samostatná holka :) Ono to někdy není na škodu, když se „drží máminy sukně“. Občas mě to samozřejmě vytáčí, ale na druhou stranu - když jdeme do krámu je v klidu u mě, nelítá všude okolo a nikoho neunavuje :D Musíme jen chvilku vydržet, ale určitě to není nic nenormálního. Když Ti bude nejvíc trhat nervy, tak si představ, jak Ti za 15 let bude utíkat za holkama 8) ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure