Malý váhový přírustek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
17.5.13 16:03

@Jája1986 Moje mala ma 8 kilo a 73cm ted ve 13 mesicich :lol:

@posibilities Jinak me od 5 mesice pribirala mala taky jen kolem 300 g masicne a po 10 mesici jeste min. Lamu si stale hlavu s jeji vahou a vyskou, ale rozhodne nevypada, ze by ji neco chybelo, tak se s tim musim smirit :roll: Rekla bych, ze kasi zatim ne, ale to fakt zalezi na tobe…Pokud je tve mimi spokojene, neplace hlady a nevypada, ze by stradalo, tak je vse urcite ok. A nevytahla se do vysky? U nas platilo, ze cim vice cm za mesic, tim nizsi vahovy prirustek a naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
17.5.13 18:26

Děkuji moc za reakce! Je pravda že dcera hladová nevypadá, v noci vstává 2× až 3× na kojení, jak kdy. Přes den to moc nedokážu spočítat protože poslední dobou se soustředí na všechno okolo, na moje vlasy, na kočku, nebo jen na moje ponožky ( :mrgreen: ) než aby jedla, tak jíme na etapy. Akorát když já před ní něco jím tak se natahuje, skoro „nadskakuje“ a strašně se dožaduje toho co jím (vydává takové ty „dejmito“ zvuky :) Tak nevím no… ale je pravda že určitě bude lepší začít zeleninkou odpoledne než ty kašičky. Kolik dcerka teď měří to nevím, doktorka říkala že měřit se bude až příště (tedy v 6 měsících). Ještě jednou děkuji za rady ;)

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
17.5.13 18:27

Ale jinak je to spokojené miminko, rozhodně nevypadá hladová.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure