Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
24.11.11 23:58

lucí poprvé to chci z lásky :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.11.11 23:59

holky ten nás tady vykostí ,jednu jak druhou ,tak třetí ,celej večír na jeho účet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.11.11 00:00

On vypadá spíš jak Ital :-D Před 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?" :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
25.11.11 00:02
lucineeccka píše:
On vypadá spíš jak Ital :-D Před 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?" :mrgreen:

Luci proooomin to delaji ty bryle 8) Ja cumela jen na tu malou fotku,hele ja celou dobu te tady obdivuju ze mas nadherneho cernouska,a ty zatim itala jo? :cert: Hele tak prosimte at mam v tom jasno,jeho otec je co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
25.11.11 00:03

ježiši ten je sladkej lucí :* :* :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a nese ti podprdu pomocníček

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.11.11 00:04

Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším. :twisted: A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
25.11.11 00:05

fakt krásný dítě at ho máš s kým chceš ..

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.11.11 00:06
marra píše:
lucineeccka píše:
On vypadá spíš jak Ital :-D Před 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?" :mrgreen:
Luci proooomin to delaji ty bryle 8) Ja cumela jen na tu malou fotku,hele ja celou dobu te tady obdivuju ze mas nadherneho cernouska,a ty zatim itala jo? :cert: Hele tak prosimte at mam v tom jasno,jeho otec je co? :lol:

JJ, to chápu kolik máš dioptrií? 20? V únoru jdu na konzultaci ohledně rovnátek mohla by jsi jít se mnou, moc se mi líběj tvoje zuby, chci taky takový.

Dárce je z TUniska

• Citovat
  • Upravit
saracenka

a on to ví jeho otec ,že máte dítě?

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
saracenka píše:
a on to ví jeho otec ,že máte dítě?

Jj ví.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.11.11 00:07
saracenka píše:
fakt krásný dítě at ho máš s kým chceš ..

Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
saracenka

marra dostane k vánocům laserovou operaci a rovnátka na pevno ..

• Citovat
  • Upravit
marra
lucineeccka píše:
Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším. :twisted: A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili. :mrgreen:
Ses koooooockaaaa a malej je luxusni,das mi ho? :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
25.11.11 00:09

lucí nedávej at si dojede pro svýho :cert:oplodnovatele

Příspěvek upraven 25.11.11 v 00:10

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.11.11 00:09
marra píše:
lucineeccka píše:
Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším. :twisted: A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili. :mrgreen:
Ses koooooockaaaa a malej je luxusni,das mi ho? :lol: :lol:

Dík,ale na Tebe nemám. :,( :,(
Půjčím, v lednu na celej měsíc jo? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí