Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky ten nás tady vykostí ,jednu jak druhou ,tak třetí ,celej večír na jeho účet ![]()
On vypadá spíš jak Ital
Před 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?" ![]()
lucineeccka píše:
On vypadá spíš jak ItalPřed 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?"
Luci proooomin to delaji ty bryle
Ja cumela jen na tu malou fotku,hele ja celou dobu te tady obdivuju ze mas nadherneho cernouska,a ty zatim itala jo?
Hele tak prosimte at mam v tom jasno,jeho otec je co? ![]()
Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším.
A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili. ![]()
marra píše:lucineeccka píše:Luci proooomin to delaji ty bryle
On vypadá spíš jak ItalPřed 14 dny jsem s ním byla v kadeřnictví a paní " to je vaše dítě?"
Ja cumela jen na tu malou fotku,hele ja celou dobu te tady obdivuju ze mas nadherneho cernouska,a ty zatim itala jo?
Hele tak prosimte at mam v tom jasno,jeho otec je co?
JJ, to chápu kolik máš dioptrií? 20? V únoru jdu na konzultaci ohledně rovnátek mohla by jsi jít se mnou, moc se mi líběj tvoje zuby, chci taky takový.
Dárce je z TUniska
saracenka píše:
a on to ví jeho otec ,že máte dítě?
Jj ví.
saracenka píše:
fakt krásný dítě at ho máš s kým chceš ..
Díky ![]()
marra dostane k vánocům laserovou operaci a rovnátka na pevno ..
lucineeccka píše:Ses koooooockaaaa a malej je luxusni,das mi ho?
Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším.A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili.
lucí nedávej at si dojede pro svýho
oplodnovatele
Příspěvek upraven 25.11.11 v 00:10
marra píše:lucineeccka píše:Ses koooooockaaaa a malej je luxusni,das mi ho?
Tady jsme v Řecku, já jsem se mazala faktorem č.6 pak už vůbec a jeho celou dobu 30.Spíš to vypadalo, jako to bylo naopak.Když jsme letěli tam,tak na Ruzyni si nás celník asi 5 minut prohlížel a furt koukal do pasů, asi to vypadalo, že unáším.A v Řecku se mě furt ptali jestli je Řek a když jsem řekla, že jsme češi tak se divili.
![]()
Dík,ale na Tebe nemám.
![]()
Půjčím, v lednu na celej měsíc jo? ![]()
lucí poprvé to chci z lásky