Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
no ale mě chtěl cucat ten oný nohu takžeNa to mu sere bílý tesák ,tam nemám bod ,,G,, ani omylem
No vidíš, aspoň to!! Mě žádnéj chlap nechce nic cucat… Se na to vykváknu, fakt!! ![]()
saracenka píše:
počkej ,ale to tady podstatně mění situaci ,ty jsi gay,
No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím… ![]()
etatinek píše:saracenka píše:No vidíš, aspoň to!! Mě žádnéj chlap nechce nic cucat… Se na to vykváknu, fakt!!
no ale mě chtěl cucat ten oný nohu takžeNa to mu sere bílý tesák ,tam nemám bod ,,G,, ani omylem
No já bych ti něco cucal…
Ale tak leda bankovní konto… ![]()
Jura007 píše:etatinek píše:No já bych ti něco cucal…saracenka píše:No vidíš, aspoň to!! Mě žádnéj chlap nechce nic cucat… Se na to vykváknu, fakt!!
Ale tak leda bankovní konto…
hele tebe jsem viděla v AZ kvízu
ty jsi chytrej dost jako .. ![]()
Jura007 píše:etatinek píše:No já bych ti něco cucal…saracenka píše:No vidíš, aspoň to!! Mě žádnéj chlap nechce nic cucat… Se na to vykváknu, fakt!!
Hele…
To jako není fééér!! ![]()
etatinek píše:saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
Vždyť tady máš tři nápadnice. ![]()
3nápadnice a juru a furt má málo ![]()
Příspěvek upraven 25.11.11 v 21:16
lucineeccka píše:etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…
![]()
saracenka píše:Jura007 píše:hele tebe jsem viděla v AZ kvízuetatinek píše:No já bych ti něco cucal…saracenka píše:No vidíš, aspoň to!! Mě žádnéj chlap nechce nic cucat… Se na to vykváknu, fakt!!
ty jsi chytrej dost jako ..
Saracenko,vidíš máš tady novou oběť! ![]()
saracenka píše:
hele tebe jsem viděla v AZ kvízuty jsi chytrej dost jako ..
Tak nějak nechápu, co tím chtěla autorka říct… ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
počkej ,ale to tady podstatně mění situaci ,ty jsi gay,![]()
Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic. ![]()
No jaký asi… Za pět kaček z Tessca!!